- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
-
IT café
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Helló!
Ha belépek az oldalra akkor joob oldalon nem látom a már elmentett topikokat, sőt úgy néz ki, mintha be sem léptem volna. Írni, válaszolni tudok. Nálam van a hiba?
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz Intruder2k5 #5769 üzenetére
és (#5770) Lauda:
Köszönöm, most itthon minden ok. Legközelebb majd használom a javaslatokat.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz Véreshurka #5768 üzenetére
Sajnos még mindig csinálja. Próbálkoztam a javasolt törlésekkel, megnéztem két másik böngészővel is, de azoknál is ugyanezek a problémák. Opera-t használok alapértelmezetten, Firefox-al és IE-el próbáltam még pluszban. Érdekes, mert egyébként otthon ugyanezekkel a böngészőkkel működik.
Igazából nekem nem para, csak gondoltam jelzem a problémát.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Belefutottam egy érdekes problémába: firefox-ot használok és nem igazán akar működni a ctrl+v-s beillesztés, vagyis nem csinál semmit akkor ha az új szerkesztőben vagyok, érdekes módon a régi szerkesztőben működik rendesen, illetve a jobb klikk beillesztés is működik. Már volt ilyen gondom valamikor régebben, de akkor találtam rá valamilyen megoldást, de sajnos már elfelejtettem mi volt az. Esetleg valaki tudna segíteni ebben?
Előre is köszönöm!
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Van bármilyen korlátozás kedvenc témákra vonatkozóan? Mármint, hogy mennyit lehet egyszerre lementeni? Amennyiben igen, támogatnám ezt az ötletet, hogy valami hibaüzenetet írjon ki. Illetve ehhez kapcsolódóan: létezik, hogy csak 5 aprót tudok elmenteni?
Esetleg van valakinek ötlete a ctrl+c ctrl+v problémámra?
Előre is köszönöm!
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Van egy téma amihez nem tudok hozzászólni. Ezt kapom:
[WARNING!][WARNING!][WARNING!]{"_exception":"\u00c9rv\u00e9nytelen HTML k\u00f3d!"}
És bárhogyan próbálkozom, nem megy a dolog. Kijelentkezés, oldal újratöltése. Van esetleg valakinek tippe, hogy mi lehet ez?
Előre is köszönöm!
Szerk.: csodálkozom, hogy ide tudtam írni...
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Lenne némi problémám a prohardver-en kívül a többi lappal. Pl az itcafe így néz ki megnyitva nálam: [kép] , míg a prohardver teljesen normális: [kép] . Firefox 87 alól nézegetném az oldalakat és azért van jónéhány olyan kiegészítőm ami bekavarhat, de ezeket a kiegészítőket már elég régóta használom és eddig nem volt különösebb gondom velük (pl: noscript, i dont care about cookies, canvas blocker, és még jónéhány about:config változtatásom is). Viszont szerintem ha valamelyik okozná ezek közül akkor a PH-nek sem kellene normálisan megjelennie nem? Tudom, hogy az én saram , de nem tudtok valami olyasmiről ami a prohardver-en másként van mint a többi lapon? Ezzel esetleg nekiindulhatnék, hogy minek nézzek utánna...
Előre is köszönöm!
El Psy Kongroo
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest