Új hozzászólás Aktív témák

  • BgrGry

    csendes tag

    Hát... Remélem ez még béta előtti verzió hardverapró tekintetében. Nem akarom lehordani mert csilivili meg minden, bizonyosan rengeteg munkátok van benne, ezt nagyon becsülöm, de a hardveraprón a legkevésbé fontos a külcsín. A megszokottság, állandóság, illetve a funkcionalitás az ami itt (persze szerintem) fontos.

    Úgy reménykedtem, hogy itt nem az történik mint mindenhol mikor megújul.

    Teljesen használhatatlan perpillanat, de még mindig él bennem a hiú remény, hogy a korábbi jól megszokott funkcionalitás még visszaköszön, sorolom...

    Amit eddig elértem egy kattintással, azt most kettővel kell. Eltűnt jobbról a hirdetési menü.

    Más módon listázódik, és nem tudom átállítani az üzeneteket. A korábbi módot megszoktam tetszett, ez így nem jó.

    Nem lehet változtatni a hirdetések sorrendjén. Komolyan ha ez nem változik átmegyek a jófogásra pedig az egy ritka hulladék...

    Aránytalan lett a design a szövegméretekhez, túl kicsi a szöveg, vagy túl nagyok a képi elemek, lehet ezt csak szoknom kell.

    Üzenetküldésben nem lehet visszamenni a bejövő üzenetekre, vagy vissza gombbal, de azon az oldalon ahol az összes üzenetet látom, van ilyen gomb teljesen értelmetlenül.

    Nem lehet lapozni az üzenetek olfalai között, csak egy leugró menüből ami megint + 1 kattintás, és több másodperces keresgélés akár. Ugyanez a hirdetéseknél is.

    Nem tudom beállítani, hogy hány üzenetet/hirdetést akarok látni oldalanként.

    Ha még szembe jön valami, jelzem.

    Nagyon jó a design váltás, de ha nem hagytok beállítási lehetőségeket, önkényesen változtatjátok egy szerintetek jó dologra, az a többségnek nem lesz jó, ha nem lehet legalább részben, legalább funkciójában a megszokott dolgokat elérni.

    Nem bántásként írtam, hanem véleményként, ha kisebbségben maradok vele... hát így jártam :)

    Uff

Új hozzászólás Aktív témák