Új hozzászólás Aktív témák

  • 6r4dw

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár napja már használom a Tronsmart Element T6-ot. Nem könnyű a hangjáról véleményt írni mert mindenki máshoz van szokva, más a jó, más a túl sok ebből vagy abból a tartományból. Ezért kezeljétek fentartásokkal amit írok.

    A csomagban érkezik vele egy töltő és jack-jack kábel. Eddig egyszer kellett tölteni, 1 amperes töltővel kb. 3,5 órán át.
    A hangok ahogy írtam nem mennek egymás rovására. A magasak valóban magasak, nem csúszik kicsit lefelé, a közepesek talán egy picit jobban jelen vannak, de nem zavaró mennyiségben és a zenére kell koncentrálni, hogy meghalljuk. A mélyek ha nem bass tesztet hallgatunk vele és nem esünk abba a hibába, hogy pl a számítógéphez használt mélyládához hasonlítjuk hanem figyelembe vesszük hogy egy mekkora eszközből jön ki ez a hang akkor bizony egy pillanatra le fog esni az állunk. Ha a hangszínszabályzóval játszunk akkor hallhatóak a különbségek, lehet így még visszáb lehet venni a közepesekből.

    Kicsit tartottam tőle mit kapok ennyi pénzért, de nagyon kellemes meglepetés ért. Ha van valamilyen kérdés a hangszóróval kapcsolatban akkor az nyugodtan jöhet.

Új hozzászólás Aktív témák