Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    senior tag

    válasz albi31 #5659 üzenetére

    "az ár meg fontos,mert 25-30eFt-t nem fognak kifizetni javításért egy 50eFt-s gép piaci értéke mellett!!!!..legalábbis felénk nem fizetnek ennyit!"

    Igen mert erre neveltek oket a szervizek. Ez nem gazdasagi kerdes. Latod ez a lenyeg. Ez mutatja azt, hogy nem a szukseg szulte a szervizest. Ha nem gizet ennyit ki akkor nem akarja megjavittatni. Ha van penze es ujat akar akkor igy is ugy is venni fog. Ha nincs penze akkor valoszinu, hogy nem akar penzt kiadni ugy, hogy TISZTABAN VAN vele, hogy 2 honapre berelte ki most ujbol a laptopjat. Miert hiszi ezt? Mert a sok tufa agyu ezt sulykolja bele. Es amikor o elindul a szervizbe mar bele van drotozva az agyaba, hogy REBALL nyocezer. Na ez a baj. Es innentol kezdve mar nehez eset.

    A masik, hogy nem szabad ugy gondolkodni mint egy szervizes amikor megsaccolod a gep arat. Eloszor is az ugyfel arra az arra emlekszik amiert vette. Tudja, hogy kevesebbet er, de altalaban tobbre tartjak joval. En erre alapozom inkabb a dolgot. A vegen pedig mind a ketten elegedettek leszunk. Valoban nem csinalok napi 13 reballt. Nekem az a 2-3 uj chip csere is eleg. Egyelore. Aztan majd ahogy alakul kesobb.

Új hozzászólás Aktív témák