- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha most valaki elindítja a 18 Beta telepítését, mit tölt le? A 18.1-et?
Nálam (17.6.1), ezek jelennek meg:
18 Public Beta
18 Developer Beta
17 Public Beta
17 Developer Beta -
-
félisten
-
-
válasz szabonagyur #705 üzenetére
Ezt rövidesen megnézem... sajnos nem 15 Pro van.
-
félisten
-
-
-
Shyciii
veterán
Igen abból kettő van. Gondolom azért, mert ott többször fordulhat elő, hogy nem használja valaki. Gondolom abból indulnak ki, hogy nem mindenki használ fej vagy fülhallgatót, akkor meg szinte egyáltalán nem használják a Bluetooth-t. Bár őszintén szólva ezek már belemagyarázások. Én sem értem, hogy miért nem csinálják meg, hogy minden kapcsolódáshoz használható cuccot elérhetővé tesznek gomb formájában, max aki nem akarja nem használja.
-
Feltettem, a Public Beta 6-ot, a kijelző jobb felső részét lehúzva, a Control Center felső részén megjelenik egy ikonka, amit én a kikapcsolásnak sejtek.
Rákattintva nem történik semmi. Másnál sem? -
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Először bétázok, eddig semmi gond a public bétával. Fotókat ha megnyitom, akkor felül kiírja a bal felső sarokba hogy fotók alatta pedig x elem. Ha picit legyintek lefelé, akkor a felirat átváltozik könyvtárrá, az x elem megmarad. Ezt az állapotot szeretném látni ha megnyitom a fotókat. Az első esetben alul megjelenik olyan hogy “legutóbbi napok” illetve alatta “személyek és háziállatok”. Van rá mód hogy csak a fotókat lássam, ne kelljen mindig egyet legyinteni lefelé?
Bocsánat ha kicsit furán fogalmaztam, hosszú nap volt a mai.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
18 publik beta alatt hol talalom azt a beállítást, hogy a jelszavakat a googletől töltse ki?[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
-
markknight
veterán
Dióhéjban sok dolog tetszik a bétából, évről évre jobb és jobb lesz az egész, ez látszik. Settings menü nagyon letisztult lett, végre az alsó appokat egy külön szekcióba szedték.
-az ikonok színezgetését nem igazán fogom használni, őszinte leszek, nem tetszik de a feketítés sem. Az elején találtam egy olyan opciót ahol én tudtam kb manuálisan paraméterezni a színeket, aztán már nem is tudom hova lett, maradt a pipetta
-a photos app egy gyötrelem, rossz használni, túl van bonyolítva az egész
-control center menő, a widgetek nagyítása, húzogatása is tetszik. Az mondjuk más kérdés, hogy egyszer belövöm és majd évek múlván nézek vissza rá vagy esetleg ha teljesen átszabják mint most
-AI nincs még, Safari-s div elrejtés bugos, Siri a régi, ez majd úgyis érkezik, nem negatívum, tudtam róla mielőtt felraktam
-A jelszavak app teljesen indokolatlan mondjuk, el is rejtettem. De természetesen értem a logikát mögötte, rengeteg visszaélés, csalás és egyéb zajlik a világban, oda kell tálcán nyújtani a usereknek, szemét kiverni vele, mert különben nem foglalkoznának vele.Aztán egyelőre ennyi, a photos appot kéne nagyon átszabni mert én értem, hogy jópofák a javaslatok, meg az emlékek, hasonlóan mint google photosnál van, de ott főleg marketing célokat tölt be, itt úgy igazán nem érzem hasznát. Legalább lenne egy olyan opció, hogy fullosan a teljes kijelzőt töltse ki a fotók grid, de nincs.
Remélem jövőre a files appal is foglalkoznak picit, mert nagyon basic funkciókat lát el, a documents keresztbe lenyeli az egészet, ideje lenne mélyíteni a tudását.
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz markknight #727 üzenetére
Én az imént tettem vissza a 17.6.1-et. Megnyugtattam magam
hogy majd ráérek januárban frissíteni a 18-ra. Ez is volt a célja a tesztnek.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
markknight
veterán
Nekem nincs kedvem a backuppal szívni. Nyomjak egy restoret, ami alapból gyilkolja az aksit, meg akkor 300 gigát húzzak le netről újra, ami szintén viszi az időt, majd ellenőrizzem mi az az app ami belépett és okés, mi az amibe újra be kel lépni, állítsam be a face id-t.. öreg vagyok már ehhez, a 18-at meg úgy se lehet elkerülni, az lesz és kész. Aki lemarad, kimarad.
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz markknight #729 üzenetére
30 perc volt, pc-re csináltam előtte jelszavas mentést, egyedül a bankkártyát kellett hozzáadni ujra.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Rage47
veterán
válasz markknight #726 üzenetére
Vagy nincs aki egyben átlátja az egészet és szólna, hogy hé, ez nem passzol a megszokott iOS UX-hez.
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #732 üzenetére
Nem bétázok, de feltételezem az új kikapcsolás gomb szándékosan van hosszú nyomás mögött véletlen érintés miatt. Inkább az a kérdés, hogy van rá opció ne is jelenjen meg egyáltalán a gomb? Mint amikor 1-2 éve a Search gombot kirakták a főképernyőre azok kedvéért, akik nem tudtak a lefele swipe-ról, de lett opció ne jelenjen meg. Nekem nem kell a zsúfolt kinézet. (sajnos userek többsége se útmutató vagy tippek app megnézésére nem képes, így a "láthatatlan" és "nem is tudtam ilyen van" gesztusok helyett az új irány, hogy minden funkciót az ember arcába kell tolni vizuálisan.
Photos app számomra is nagy kérdés lesz, nekem bejött az eddigi tab rész, ha album tabon hagytam ott nyílt meg legközelebb is, ha jól értem most mindig ez a fél képernyő grid fogad majd.
-
atosan
veterán
Üdv,
Egyszer kipróbáltam az AssestiveTouch funkciót, nem rossz, de picit zavart az a halvány pötty a kijelzőn. Kikapcsoltam, de időnként magától megjelenik a kijelzőn. Újra kikapcsol...
Ez iOs 18 bug vagy általános?Maine coon
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #736 üzenetére
Az évek során gyakran írták emberek, hogy a nadrág zsebében bekapcsolt a lámpa vagy elhúzódott a kamera. Ezeknél egy fokkal kellemetlenebb lenne, ha a telefon ki is kapcsolna akaratlanul. Nem is kell zseb forgatókönyv ehhez, csak úgy szimplán ha matatsz CC-ben és véletlenül megérinted. Kisgyerek megnyomja stb. A fizikai gombot is hosszan kell nyomni kikapcsoláshoz, ezek szerint ezt utánozták le a kijelzős gombnál is. Számomra így logikus.
A kérdésem: van opció az új gomb elrejtésére? Nem szeretem a zsúfoltságot és gyakorlatilag soha nincs kikapcsolva a telefonom, ezért az új gomb felesleges zavaró dolog lenne CC-ben.
(Annyit tudok az új CC-ről, hogy visszaállítható egy lapra ahogy eddig, nekem már az is furcsa miért egy szív ikon jelzi a fő kapcsolókat, az embernek kedvenc képei, zenéi vannak, nem kedvenc vezérlői.)
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Megnéznék egy statisztikát arról, hogy hányan próbálnák (mármint ki az a hülye) a control centerből kikapcsolni a telefont. Az pont egy olyan opció amit bőven elég a beállításokba vagy egy dedikált gombra tenni (ami nem is létezik), mivel a kutya nem használja. Vagy mondjuk elég lenne nem eldugni a general alá. Totál indokolatlan az, hogy ott szerepel, az is, hogy hosszan kell nyomni, hiába magyarázod.
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #738 üzenetére
Véletlen érintés ismétlem, azért tehették long press mögé.
Én arról néznék meg statisztikák hányan kapcsolják ki a telefonjukat, hogy erre külön gombot kellett kirakni most a CC-be.
Harmadszor a kérdésem: megnéznéd a beállításokban, van opció a gomb kikapcsolására, hogy meg se jelenjen? (ahogy a főképernyő Search gombhoz van opció)
(Felőlem iOS 19-ben már restart gombot is kirakhatnak gyengébbek kedvéért, akik nem tudják Sirit is lehet kérni erre, de csak úgy csináljanak ilyeneket, hogy legyen opció arra ne legyen kint gomb, akinek nincs szüksége rá, mert ismeri az eddigi módszereket.)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
M1995
aktív tag
válasz szabonagyur #740 üzenetére
Hát az úgy szar. Azért köszi a választ.
-
félisten
-
Jaded
őstag
És egy lapra sem tudod visszaállítani. Maximum ha kitörölgetsz mindent a többi lapról (nem próbáltam).
Egyébként egész megszokható, csak a kinézete nemA legutolsó bétával úgy tűnik rendesen működik a javítás. Ha kiikszelem, nem rakja be az ajánlott szót.
Más bugok vannak (még 17-ből is).Renault Megane IV Limited
-
SharpSA
veterán
Nem tudom mit nyafiztok a control center miatt, hogy például van ott egy kikapcsoló gomb (atyaég, nagyon zavaró lehet...), amit teljesen normális módon hosszan kerül nyomvatartani hogy működjön, meg hogy lehet testreszabni az egész felületet, ésatöbbi, ésatöbbi... Én például a control centert is ritkán használom. Egyszer beállítottam még az elején, Az első 18 bétában, azóta úgy van. Ott van benne a középső képernyőn a zene vezérlés, de sosem használom innen, mert sokkal egyszerűbb a képernyőzáron vagy noccson rábökni, mint kapargatni a képernyőt. Sok eszközön többféle módon el lehet érni ugyanazt a funkciót, mindenki használja úgy, ahogy kényelmes neki.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Shyciii
veterán
Egyetértek M1995-vel. Én is úgy gondolom, hogy a véletlen érintések miatt kell hosszan interrakcióba lépni vele. De nem értem ez miért probléma. 2024-ben egy felsőkategóriás Android-nál és egy Iphone-ál baromi ritkán kell használni, úgyhogy ez egyáltalán nem kellemetlen. Az ikon nagysága is kellően pici, így nem zavarja a control center-t sem.
Nekem pl az új Photos app tetszik több szempontból is, de az engem is zavar, hogy nem lehet beállítani, hogy alapból csak a képeket mutassa, és efelfelé swipe-olva jöjjön elő a többi opció. Ehelyett a többi opció belóg a képbe. Vagy az is elég lenne, hogy az előző pozíciót megjegyezze. Sajnos egyiket sem implementálták bele, de amúgy a kinézete, variálhatósága nekem tetszetős. Sokkal élhetőbb, mint az előző, és végre normálisan lehet tekerni a videókban is így 2024 második felében...
-
tuzpenge
őstag
Segítsetek már légyszi...a fotókon belül vannak albumok amiket én kreáltam...Ezeknek a sorrendjét hogy a francba tudom átrendezni?? HA belemegyek az albumokba és hosszan megfogok egyet akkor el tudom húzni, de csak egy másikba tudom helyezni (összeolvasztani a kettőt- merge), alá - fölé nem engedi....
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest