Új hozzászólás Aktív témák

  • Secretive

    aktív tag

    válasz TheReMiXeR #1599 üzenetére

    támogatom az ötletet! mint szerintem itt mindannyian szívesen hozzájárulunk amivel tudunk (a készlet bizonyos erejéig), hisz a törzstagoknak is nyilván megvan a saját kis gyűjteménye....az enyém számszakilag messze elmarad sokakétól,bár nálam nem a darabszám volt a cél...:),hanem a gyűjtemény jelleg és ehhez erősen válogattam...
    úgy vagy 2-3ezer számot kukába küldtem lazán,mert nem ''fogott meg'' úgy,mint mondjuk,amiket megtartottam, bár még kábé kétszáz számot szívesen magaménak tudhatnék a klasszikus italodisco stílusban, ha tudnám az előadójukat!de nem tom,csak hallásból emléxem már sajna....
    néha nyálazgatok bazinagy 4-6-9(!!!)ezres listákat,de általában és a legtöbben mindig agyonösszevissza keveredik benne a stílusirányzat,szóval nem igazán tisztán csak italodisco,de hát nem mindenki szelektálja úgy a dolgokat,ahogyan én elképzelem.


    (van egy russzki srác,aki 80ropiért 8ezer darab elvileg tisztán italodisco számot elküld bárkinek dvd-n,aki beperkálja):))


    de persze sokunk szereti és gyűjti is a Soko1 által megjelölt pár előadót és úgy magát a 90-es évek jellemző dancefloor irányzatát is,de hát ugye az megint más.:)

    szóval nézegess és hát ugye picit hallgathatsz is!:)

    Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.

Új hozzászólás Aktív témák