Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    Elnézést kérek, hogy megzavarom az urak a szakmai eszmecsere közben ;] ,de kéne egy kis segítség.

    Anyukám gépe nem igazán úgy viselkedik, ahogy kéne. Több elképzelésem is van, hogy mitől lehet, de lehet, hogy tévedek szóval ebben kérnék segítséget.

    A konfig nem túl combos...:
    Asus p5vd2 vm se
    Intel P4 530
    2x1 GB kingmax ddr2 800 mhz-s ram
    Asus EAH3450
    Seagate Brracuda 80 gb ata
    Seasonic 300W-os táp
    OS: Win7 Ultimate (de ezt downgradelni akarom egy home basic-re)

    Nos a hdd nincs particionálva, és egy jó ideje a húgom használja és nem igazán rendezgeti a dolgokat rajta. Tehát minden az asztalra van "hányva", családi képek, iskolai dolgok, zenék a letöltések mappába filmek, szóval egy tipikus átlag user, ahogy használja :D .

    A hibajelenség a következő: link
    Ha nézek egy bármilyen videót bármelyik ilyen oldalon (indavideo, youtube...stb.) akkor a proci használat folyamatosan az egekbe van, ilyen 55-97% között. Azon felül, hogy ez egy cseppet aggaszt a legnagyobb gond, hogy olyankor a videók is egy kicsit akadoznak. Nem tudom, hogy azért mert ata-s a hdd, vagy esetleg, hogy nincs kettéosztva és minden fájl össze-vissza van rendszerezés nélkül és ez miatt terhelődik a proci, vagy esetleg a dual-channel hiánya miatt.

    Most jöttem haza látogatóba és én idióta otthon felejtettem egy jó pár dolgot, többek közt hozni akartam egy samu 40 gb-s sata hdd-t adattárolásra (sajnos a sata port halott a lapon és a bővítő sata kártya nem tudja bootoltatni a winyót) ezekre raktam volna át a dolgait, illetve hűtőpasztát, egy 80-90 mm-es ventit a passzív vga-ra, mert ugyan "csak" 50-60 °C közötti, de nagyon forró a borda, ja a és a legfontosabb a w7 telepítőt :DDD .

    Szóval szerintetek mitől van? Mi lehet a probléma? :F

    [ Szerkesztve ]

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák