Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz hackeeeee #139721 üzenetére

    En azert kicsit mashogyan csinalnam. Ezek a rangok szerintem tul sokat nem ernek, valaki lehet magas rangban es fullba nyomja a hulyesegeket es valaki kozepes rangban de amikor ir, akkor normalis, szakmai dolgokrol ir.

    En igy csinalnam: (a roman lab501 alapjan)

    - kezdo aka ujonc: az elso 2-3 ev, es minimum 3000 szakmai hozzaszolas, buntetes nelkul.
    - tag : 3-6 ev, 10.000 szakmai hozzaszolas, max 2 apro bunti vagy 1 piheno.
    - senior: 6-12 ev, 25.000 szakmai hozza szolas, max 4 apro bunti es max 2 piheno
    - VIP : na azok akik mindig mindenben segitenek, ott vannak a forumon mindig, normalis es magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Minimum 35.000 hozzaszolas, es csak 12 aktiv ev utan kaphato a rang, makulatlan eloelet.

    Ott a rangok tiszteletett kovetelnek, nehezen lehet elerni es konnyen el lehet evsziteni. En peldaul Senior vagyok de nem lehetek VIP az elkovetkezo 5 evben, mivel volt ket osszetuzesem. Az elso egy ujonc meg akarta tanitani nekem hogy epul fel a processzor, es hiaba voltam senior, mivel magas lorol beszeltem vele, lenezoen szepen 1 evre vissza kerultem a tag rangba,
    Masodik "kilengesem" ugyancsak egy kezdo taggal kerultem osszetuzesbe, es a "kifinomult" modorom miatt kaptam egy 5 evig nem lehetek VIP "kituntetest".

    Ott egy eleg zart forumozas mukodik, tagokat tiszteletben tartjak egymast es nagyon meg vannak szitalva az uj tagok. Nem nagyon turik az "idiotakat", nagyon hamar lecsap a ban-kalapacs. Ott nincs ujra reg, vagy millio figyelmeztetes....vagy vissza konyorges.

    Ami jo, az az hogy vannak kulonbozo kituntetesek, szakmai, kozosseg epito meg hasonlok. Hatalmas tiszteletnek orvendenek azok a tagok akik megkapjak.

    En peldaul 7 ev munka utan, megkaptam a "pilonul comunitatii" (a kozosseg pillere) kituntetest. Ami az egyik legtekintelyesebb...melette pedig kaptam egy 100 euros kupont (kozosen dobtak ossze a penzt).

    Szoval ott egesz mashogyan mukodnek a ranglistak, maga a forum is mas. Szakmailag az egyik legjobb forum, olyanok irogatnak akik vilag szinten el vannak ismerve..szoftver/hardver teren. Es van egy nagyon fontos dolog...van nemzetkozi topic angolul.

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés