-
IT café
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz TomMusic #8307 üzenetére
AMS nélküli kézi filament betöltésnél segít, ha a szálat betolod az extruderig (akadásig), majd Load és amíg felfűt és el nem kezd nyomni az extruder, addig egy kicsit kézzel tolod a filametet finoman, hogy az extruder fogaskerekei biztosan elkapják a szál végét.
Ha az extruder elkezdi húzni a szálat, onnan már automatikus a fejtisztítás, azaz "kakilás", nem kell tovább nyomni.
Ha ez megvan, küldheted rá a nyomtatást.Az az egy csatlakozó hiba ne ingasson meg, ez egy nagyon jó nyomtató, de emberek szerelik össze tömeggyártásban, és egy csatlakozó nem pontos benyomása majd esetleg szállítás közbeni kirázódása nem azt jelenti, hogy a nyomtató alapvetően hibás.
Tudom, kellemetlen, ha pont veled történik meg, de ilyen az élet, nem lehet mindig szerencsénk .
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz TomMusic #8307 üzenetére
Nem tudom milyen nyomtató de P1P-nél (és szerintem az összes másiknél is) ha kézzel loadolsz filamentet azután, hogy az filament szenzor látja a szálat és te érzed, hogy elkezdi húzni pár másodperc múlva le kell nyugtázni a kijelzőn/bambu handyben, hogy igen, elkapta a szálat és húzza befelé vagy, hogy nem, próbálja újra. De akkor megintcsak pár másodperc után rákérdez, hogy na még mindig nem jó?!. Ha ez a nyugtázás megvolt utána fog csak kis poopot kinyomni ahogy átnyomja a betöltött filamentet az egész extruderen. Ez a nyugtázás megvolt nálad? Mert a leírásodból nekem úgy tűnik, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest