Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    válasz Imi91 #6092 üzenetére

    Az a gond, hogy abban a branding.zip-ben összesen egy nappali és egy éjszakai logo van, semmi más. Amit Primo-ra készített branding.zip-et láttam az tele van céges benzinkutas, boltos, áruházas stb. képekkel.

    A CNS készüléken csak a sablonos kék színű POI képek látszanak, ehelyett lennének jók a színesek. Egyetlen hasonló branding.zip-et láttam (Nanuka8 néven), de abban nincs 800x480 felbontás. Gondolom nem volt rá igény.

    "activated_speech="Vasúti átjáró következik." Ez gondolom bemondatná a szöveget. Csak nem tiszta hogy ezt hova kellene beírni, esetleg a system.ini-be?
    Igazából csak annyi kellene, hogy a vasúti átjáró helyén ne egy kamera ikon legyen, hanem a sárga alapon fekete mozdonyocska. Én azonban ilyen BMP-t nem találtam sehol, ráadásul azt sem tudom ha lenne is, hogyan kellene összerendelni a txt fájlban lévő 6-os típuskóddal.

    Úgy tűnik hogy a program a Speedcam könyvtár összes txt állományához csak a sebességmérő kamera képét tudja hozzárendelni, függetlenül attól, hogy mi a típuskód (1, 2, 5 vagy 6).

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák