- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
22-10-2013 15:43:00 Your parcel has arrived at your Postal Distribution Center and will be delivered to you in 2 to 3 days.
22-10-2013 05:31:06 Your parcel is being transported to the distribution center for further handling.
14-10-2013 13:00:00 Your parcel has been checked-in for transport by plane.Alpha : Én ezt rendeltem volna, de végül G1W lett belőle : 100% GS1000 Car DVR built-in GPS+G-Sensor HD1920*1080P H.264 Codec Vehicle DVR . Ez GPS sensoros.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Ez szerintem nem eredeti.
Aki megvette tőlem a DVR027 -et, neki volt ilyen a kocsiban. 20 felett néztem az eredetit mindenhol. Szerintem ne rendeld meg ezt.
Én az alábbi linkelt GS1000-et néztem ki magamnak, sok videó van a neten róla.
A GPS végül rájöttem, nem sokat ér, hisz csak akkor mutatja a térképen, ha a saját programjával nézed.
Igaz, a koordikat lehet ráégeti a videóra.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
És igen! Most hozták meg
Se vám, se semmi..havri
-
havri1
félisten
Angolból jó valamelyikőtök?
Nekem ez már sok
Találtam egy fórumot, ahol pontosan ugyanaz a problémája a srácnak, mint nekem, és nem tudom, végül sikerült a megoldania:Valaki meglesné, hátha van megoldás? Azt láttam, hogy Transcend-el megy neki, csak a Sandisk-el nem..nekem is olyan van.
havri
-
havri1
félisten
Az enyém hibás lesz sztem.
Most a 16os samsungal is szarakodik..ELkezdi a rögzítést, majd amikor leállítom, card full üzenet, és megfagy a kamera.
Persze előtte formáztam fat32-re a kártyát.
Jól indul..havri
-
-
havri1
félisten
Mindjárt csinálok én is egy ilyen videót, bár szerintem ez egy fokkal feszesebben áll a tartóban.
A videón 1080p-ben is csinálnál egyet?
A WDR ki van kapcsolva? Az a remegést simítja, vagy nem?:-)
Azt hiszem ettől hamar megválok
Videót a windoes movie maker-ével szoktam vágni, eddig jól teljesített. Ezen még nem próbáltam.Akksija is fura. Több mint 1 órája töltőn van, és 1-es rubrikán áll továbbra is.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Most rakom fel a videókat.
A Tieden csak 720p-t lehet kiválasztani.G1W videók :
Fura ez a youtube, elsőre nekem sem engedte, csak 720p-t aztán már 1080p is megjelenik a beállítások között. De összehasonlítva az eredeti videóval, ezen látszik a konvertálás. Rosszabb a minősége mint az eredetinek!
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Rendeltem egy TRANSCEND MICRO SDHC PREMIUM 32GB CLASS 10 UHS-I U1 32G 32 G GB MICRO SD NEW, remélem ezt felismeri a kamera.
Mert nekem ez a 2h40p rögzítés nagyon kevés FHD-ban a 16gb kártyára.havri
-
havri1
félisten
Megjött a válasz.
1-2 dolog nem tiszta.Dear havri1,
Hi,friend,
Sorry to hear that,but do not worry,we will solve it !Please have a try to do one simple test on this item once again in this way:
1)Please remove its memory card form camera also;
2)Plug into car cig lighter to see if it can power on or not?If it can power on,it indicated that it was the problem of its memory card;
And also,according to our experiences,there are some possible reason for this problem:
1)Memory card can not compatible with this device!
So,please have a try to power on device without any memory card!
If it can power on without any memory card,it seems that it is the problem of its memory card!2)Or you can have a try formatting a FAT32 partition on the SD card by your computer firstly,not to format this sd card by this camera unit!
Or we send you one 8G Card,and you pay us if it can work with our camera when it arrived in,ok?
Anyway,do not worry about this return,we did offer this return within 2months,so you can return it within 2 months anytime!
For your understanding,we really do not like this negative feedback or LOW DSR on this transaction.So pls believe we will try our best to solve it!Best regards,
VickyAmit írt, kipróbáltam, biztos, hogy kártya inkompatibilitás szerintem is, hisz a fórumon is ezt a típust írták, hogy problémás.
Viszont amit vastagítottam, nem értem.
Mit akar a 8gb-os karival? Küldi, és ha jó, akkor fizessem ki a kártyát?havri
-
havri1
félisten
Bakker, hát erre válaszolt :
Dear estore009,
Hi!
Arrived in G1W camera. 2 memory card is present. Sandisk Ultra 32GB, and Samsung 16GB.
The Sandisk, it does not work for the camera. Memory error message to give.
Do you know anything about that? Be incompatible?
Or bad for the camera?Thank you!
- havri1
Na szerinted mit válaszoljak neki?:-)havri
-
havri1
félisten
De nem azt írta, hogy küld egy 8gbosat, és ha működik vele, akkor fizessem ki a 8g-s kártyát?
(Tuti működik vele, hisz a 16-ossal megy, átvágni se szeretném, korrekt amúgy)Más: Esti felvételt most nem csináltál még vele?
Szerk.: AZ utolsó videót nem tudom megnyitni a kártyán, hm..azt írja, a filet nem tudja megnyitni[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Így van. Sebaj, lezárom az ügyet, ha jó a transcend kari, jó lesz ez. Csak ezt a vibrálást kellene megoldani. Meg elég hülye helyen van a tápcsatija. Jó abból a szempontból, hogy felül van, mert így ha felül vezetem el a tükörnél a vezetéket, nem zavaró. Viszont marha nehéz beledugni, ha már a helyére pattintottam a kamerát.
Még tesztelgetni kell, lehet beállítás kérdése. Viszont azt észrevettem, hogy a 3 perces filmeknél, majdnem 10mp a kiesés a 2 film között. Class 6-os a kártya..(16gb samsung)
havri
-
havri1
félisten
Lemérnéd majd Te is egyszer?
Lehet csak kártyahiba ez is, viszont akkor lehet az én készülékem szarakszik.
Ma csináltam 720p 60fps videókat, borzalmas
Teszek mindjárt fel, csak a hangot le kéne csípni róla, megy a karattyolás keményen benne
Movie maker nem látja a mov-ot, nem tudja szerkeszteni..havri
-
havri1
félisten
Csalóka, mert a Youtube felajánlja az 1080p-t is, pedig csak 720p a felvétel.
Valószínű a hang levágásakor valamit elkonvertált a movie maker..de sajnos a kép az pontosan ugyanilyen rossz eredetiben is.Úgy látszik, ez a készülék csak 1080p-t tud szépen.
havri
-
havri1
félisten
válasz Wheelbarrow #604 üzenetére
Azért 1080p-ben szépen teljesít szerintem. Csak a 720p borzalmas
Most írt az eladó, csak rám akarja dumálni a 8gbos memkariját 6$-ért. Most elküldöm neki a videókat, amiben cserélgetem a kártyákat, hogy lássa, nem ez a baj, hanem a Sandisk -el való inkompatibilitás.
A progit köszi, meglesem.
Volt nekem egy re encode -os progim előző winen, de nem tudom mi volt a neve..1 kattintás, és csak lekapta a hangot. A képhez nem nyúlt.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Basszus, egy noname (Silicon Power) 8gbos class 4-es karival meg jó. 1 mp átfedés van közte
(#612) TaaT :
A samsung 16gbos class10-es karival 1080p loop 3 sec 21 mp csúszással rögzít.
A noname 8gb class 4-es 1 mp átfedéssel
Sandisk Ultra 32gb -ossal el sem indul[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Wheelbarrow #615 üzenetére
Melyik videóval hasonlítottad össze?Remélem nem az én 720p-semmel Youtube-on is van sok G1W fent
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Asmodeus01 #618 üzenetére
A memkártya típusát ne felejstd el leírni!
Amiket sasolj meg mindenféleképpen :- Tartókar lötyögése autóban.
- 3 perces loop recordnál, mekkora az átfedés 2 videó között (1080p-nél)havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Csináltam pár videót ma.
Fura, IE alatt megy az 1080p is, Firefox alatt csak 720p. És rosszabb is a képminőség..:És a program ami levágja a hangot anélkül, hogy újrakódolná az egészet (legalábbis így vettem észre).
MKVToolNix[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Van olyan is, csak baromi nagy köd volt
Hangot levágtam most a progival.
G1W - Éjszaka- közvilágítással+ ködhavri
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest