-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok . Magasnyomású mosoval szeretném letudni a kocsimosást . Tudom nem tul igényes megoldás de a lustaság nagy úr tud valaki ajánlani valami olyan sampont amivel relative kevés csepp meg folt marad utána ha nem akarom törölgetni kézzel ?
-
-
tag
Visszaolvastam pár oldalt és látom más is mos magasnyomásúval , azt hittem csak a lusták mint én használják és mindenki más szivaccsal és kefével mos Azt szeretném kérdezni hogy a magasnyomásu moso csövének az elejére tudok rakni egy tartályt amibe kell rakni a sampont . de a samponokon olyat irnak hogy 1 kupaknyi 10 liter vizbe . Nekem a tartály 450ml-es szoval nem gondolom hogy egy kupak 20 mosás és egy liternyi anyag életem végéig jó tehát biztos valami más higitás kellene . Amit meg most találtam a neten magasnyomásuhoz "Prelix kombiwax (nagynyomású gépi és kézi mosáshoz) 5 L" ott akkor az 5 liter nekem kb 11 mosás mert 450ml-es a tartályom vagy azt meg máshogy kell higitani ? ha valaki felvilágosítana nagyon hálás lennék
-
tag
válasz FeRRaR1 #34083 üzenetére
hát nekem eddig az volt hogy ha autot kell mosni kell autosampon , de ahogy leirjátok az jön le hogy ez a prewash ami igazán leszedi a koszt és utána nyomjam rá a sampont . A valet pro amit mondtál beütöm és még csak magyar oldalt sem dob ki . Ha esetleg valami olyan márkát mondanál amit kapok falun ma bejártam az obi , tesco , interspar 3-ast de semmilyen előmosó dolgot nem találtam .
-
tag
válasz szabi325 #34084 üzenetére
az sem működhet hogy ebbe a tartályba rakok aktiv habot , azt hagyom rajta 5 percig , utána magasnyomásuval lemosom , majd a tartályba rakok valami waxos sampont majd azt is lemosom ? tudom nem lesz annyira szép szép mint kézzel de nincsenek nagy igényeim az a baj eddig szürke autom volt , na annál kb évente volt egy nap amikor elvittem kocsimosoba de elvoltam vele . Most fekete autom lett ez meg a kocsimoso után 2 héttel már olyan retkesnek tűnik mintha sosem látott volna vizet . Vettem magasnyomásut , azt hittem sampon a tartályba és meg van oldva de nem igazán szép , reménykedem hogy ez a két lépéses dolog segítene
-
tag
biztos nem jol keresek de csak egy grass márkájú aktiv habot látok magyar webáruházakban , valami más néven keressem ?
-
tag
na itt tényleg látok mindent jól gondolom hogy a pre wash akkor lenne jo ha utána nekiállnék vödörrel mosogatni ? Ha csak ez a habzó dolog kéne amit fel tudok hordani a magasnyomásúval akkor jobb választás a shiny garage aktiv snow foam ? azt esetleg lehet hogy hogy magasnyomásuval felhordom ezt az aktiv habot , várok , lemosom . Utána meg valami waxos sampont rakok bele , felnyomom a nagynyomásuval , várok majd lemosom ? vagy a sampon már fölösleges az aktiv hab után azt csak a prewash után rakjak ?
-
tag
válasz RP1980 #34102 üzenetére
hát a waxolás nagyon messze áll tőlem , eddig kocsit sem mostam de ha jol értem az aktiv hab után fölösleges a sampon , viszont ha nincs waxolva , márpedig nincs akkor legyen pre wash és utána mehet az aktiv hab . valaki korábban azt irta hogy a prewash is mehet a magasnyomásuba , akkor nekem mint lusta embernek prewash magasnyomásuba , 5 perc áll , lemos , aztán aktiv hab magasnyomásuba , 5 perc áll lemos és ha nagyon sok időm marad akkor törölgessem le pre washnak a valet pro-t ajánlották ez a koch chemie jobb , az is mehetne magasnyomásuba ?
-
tag
válasz szabi325 #34105 üzenetére
Tudom hogy kézzel kéne de nekem ez tényleg ennyit nem ér , eddig kb kocsit sem mostam , szoval ekkora fordulat biztos nem lesz az életemben ha jól veszem ki a lugos prewash jobban oldja a koszt akkor az tényleg jo lesz nekem és utána még ráküldök egy aktiv habot , a kettő együtt csak leszedi a sarat csak azt kérdeztem volna hogy az aktiv hab elött van-e értelme az előmosónak , illetve azt aktiv hab után még adjak-e neki valami waxos sampont , mert láttam ilyeneket és gondoltam ha waxos a sampon csak jobb
-
tag
válasz focvis #34124 üzenetére
eddig elvoltam mert szürke autom volt és azon semmi sem látszott meg , de most fekete lett és a mosás után 2 héttel már olyan mintha sosem látott volna vizet de nem veszem bántásnak csak érdeklődők hogy lenne e ilyen előnyöm ha egyszer waxolnám , mármint hogy akkor a wax miatt mondjuk jobban leperegne a víz és nem látszodna a vízkőcsepp
-
tag
én elöször karchert néztem de a legkisebbet , csak kocsit akartam leveretni vele , szoval olcsón akartam meguszni aztán láttam hogy a k3 már jobban néz ki mert kerekes , ez szempont volt Majdnem meg is vettem de aztán hallottam hogy abban minden műanyag , a sampont felszívja de rávilágítottak hogy nem biztos hogy olyan jo ha keresztül megy az egész rendszeren szoval vegyek hozzá csőre való samponos tartályt . Na itt jött képbe a bosch , azt mondják ebben minden fém , alapból hossszabb cső van hozzá , benne van az árban a csőre rakható samponos tartály és megtudtam hogy a bosch fel tudja szivni vizet , szóval mehet esőviz is bele nyomás nélkül . Megint jött hogy megveszem a legolcsobbat ( 125 ) de pont akcios volt a 130-as , csak 2e volt drágább de 1m-el hosszabb a cső , persze kicsit nagyobb nyomás és megnéztem az adatlapján valamiért 2kg-val nehezebb , remélem több anyag van benne de szerintem a kéthavonta 1 kocsimosást bírni fogja és baromira jól néz ki , ami megint csak szempont volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest