Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz Hooligan1990 #31089 üzenetére
én 100cm -re raktam a családnak csinált kapaszkodót, elég magasak vagyunk és így kényelmes
mondjuk én ezt úgy mértem hogy a kapaszkodó tetejétől és a kapszkódó 6 cm széles[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz Madmax81 #31120 üzenetére
én is gondolkodtam már ilyen ütve csavarozón kocsikerék cseréhez
amit linkeltél videt azon egy valamiféle toldalék látható ami végzi az ütve-csavarozást sima fúróba fogva
vajon ezzel egy akkus fúróhoz csatlakoztatva jó lenne autó kerékhez is?
biztos olcsóbb megoldás mint egy ütve-csavarozókerestem a neten de nem találtam ezt az adaptert amit a videóban látni
-
Findzs
addikt
válasz Findzs #31126 üzenetére
bocs az offért csak ha már van/volt róla szó akkor válaszolok is ide magamnak hátha hasznos lesz másnak is
szóval itt egy videó a ütve csavarozó toldalékról amit több akksis fúróba is kipróbálnak és kocsikerék cseréhez is jónak bizonyul
[link]"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
a maktec gépeket hol gyártják?
nem találtam olyan képet amire rá lenne írva hogy made in ..."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz AndrewBlase #31294 üzenetére
azért a használt körfűrészért nem kár
de így viszont vastagabb anyagot is tud vágni (valamennyivel)egy új fűrészt én is sajnálnék
-
Findzs
addikt
használt már valaki workzone márkájú gépet?
b&d gépeim vannak de nem vagyok megelégedve velük
az aksis fúrómat gondoltam, hogy lecserélem egy ilyenre elég olcsó és ez már li-ion 1,5 -ös akksival"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
ez biztatóan hangzik, meg a 3 év gar is
(#31301) martong
azt olvastam a neten, hogy a lidl -nek meg az aldinak ezeket a barkácsgépeket az einhell gyártja
az mondjuk nem gond mert van einhell gépem is egy kézi gyalugép meg egy láncfűrész és teljesen korrektekelőször b&d láncfűrészt vettem a baumaxban de másnap vissza kellett vinnem mert a tőcsavart ami a láncvezetőt rögzítette hiába húztam meg lötyögött az egész
mikor visszavittem azt mondták a srácok meg se lepődnek mert b&d -er
visszaadták a pénztvan 2 db dekopírfűrészem is b&d az egyik gar idő végén elkezdte csinálni, hogy hamar melegszik és elmegy az ereje
azért elég gáz, hogy egy ilyen régi nagy nevet így tönkre vágtak[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz AndrewBlase #31303 üzenetére
persze nem várok tőle csodát de az tuti, hogy jobb mint a mostani b&d ni-cd (ni-mh) akksival
a töltője egy nagy rakás ****, 6 órát kell tölteni hogy maxon legyen, nincs töltésjelző, töltés végén nem kapcsol ki, rövid a kábele kb. 60 cm, és előtte teljesen le kell meríteni az akksit ...ez a parkside jobbnak néz ki mint az a workzone amit linkeltem már csak azért is mert levehető a tokmány, csak már nem láttam ilyet mostanában a kínálatukban
az a parkside egyébként tisztára ugyanaz mint ez az einhell csak harmad áron
meg is találtam:
"Workzone is the registered trade mark of Aldi GmbH & Co. KG. The list below details ALL Workzone machines made
under licence by Einhell UK.""Parkside is the registered trade mark of Lidl Stiftung & Co KG. The list below details ALL Parkside machines made under licence by Einhell UK."
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz AndrewBlase #31305 üzenetére
akkor tapasztalt vagy a parkside márkában
ugyanezt mondhatom el b&d témában, 6 gépem van tőlük-nem lesz lötyögős/kotyogós a levehetősége miatt a tokmány?
-az akksipakja szétszedhető? tehát cserélhetőek a cellák?
-1,3 ah -ás akksija van?
-mennyibe került?
-garanciás probléma volt és ha igen hogy kezelték?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz AndrewBlase #31307 üzenetére
Köszi, tiszta jò dolgokat irsz ezekről a gépekről
Lehet inkább ilyet kellene vennem mint workzone -t"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
bosch gsr 10,8v
ez azért elég gány, nesze neked made in malaysia"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
nem is tudtam, hogy van flexbe fogható korong ami kb. gyalugépet csinál belőle [link]
hol lehet venni és mennyibe kerül vajon?
ez lenne az? elég borsos ára van [link]
egyébként jó kis egyedi széket csinál a bácsi nézzétek meg
majd lehet én is csinálok párat(#31320) yooccoo
1 hsz -el feletted lévő kolléga mást mond[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz Findzs #31299 üzenetére
visszatérve a workzone akkus fúró/csavarozóhoz
ma vettem egyet (9999 Ft) mert igazából nincs mit vesztenem 3 év gar van rá
röviden pár tapasztalat:
8:30 kor vezetett az utam egy aldi mellett gondoltam be is ugrom megnézem ezt a fúrót
persze le volt zárva és nem volt kibontva egy sem, hogy kézbe lehessen venni
kb. 10 db volt még belőle és látszott a rakáson, hogy valakik már vittek el belőle párat
(egyébként a napokban láttam, hogy árulja valaki a jófogáson 13 ezerért, no comment )
én is vettem egyet aztán úgy alakult, hogy visszafele jövet 11:30 -kor megint be kellett ugranom az aldiba (nők... )
már csak kb. 5 db volt, szóval fogy-könnyűnek érzem és ezt sehol sem írják de lemértem 1020 gramm
-1500 mah -ás akksija van (nem semmi egy ilyen "gagyi" kategóriás géptől)
-összeszerelési minősége jó, nincsenek hézagok nem recseg ropog és nem kotyog a tokmány/tengely oldalirányba
-adnak hozzá 8 db bitet meg bitadaptert és 8 db fúrószárat HSS (szintén szokatlan)
-a töltő puritán belerakjuk az akksit és zöld ha feltöltött és piros ha tölt
-a gépen van töltöttség jelző ami bal oldalt van elhelyezve és ha indítjuk a készüléket mindig bekapcsol az is
tehát folyamatosan láthatjuk mekkora a töltés, zöld sárga piros ég folyamatosan, ha merül közepes a töltés akkor a zöld kialszik ha már teljesen merült és tölteni kell akkor meg már csak a piros villágit
-még egy jó dolog amit nem írnak sehol, a tengely reteszel ha leállítjuk a gépet ez azért jó mert meg lehet rendesen húzni a belerakott fúrószárat pl.
-fúrtam vele 8 -as fafúróval bükkfába, nyárfába, akácfába (ezek voltak kéznél) kb. 30 lyukat, aztán nyárfába 16 os fafúróval megint vagy 10 lyukat és nagy facsavart csavargattam vele ki be ezekbe a fákba
mikor meguntam a töltés kb. a felén volt de erő volt még benne rendesen mint mikor tele volt az akksi
töltőre rakva 10 perc alatt érezhetően és a töltésmérő szerint is több lett a hátralévő üzemidő
-2 sebességes a gyorsabb fokozaton gyengébb is érezhetően
-a tokmány azonnal megáll ha elengedjük a gombot (a gomb gumírozott, szerintem feleslegesen)
-mikor először kipróbáltam még nem csinált olyat, hogy gyors fokozaton elengedve a gombot a tokmány megállásakor csattanó hangot adjon de mikor elkezdetem valós körülmények között próbálgatni fúrni, csavarozni kezdtem vele akkor utána már előjött
tehát ha megáll a forgómozgás reteszel a tengely de kb. 5mm -et még a tokmányt lehet mozgatni körben, ez adja a csattanó hangotszerintem megérte azt a pénzt sokkal jobb mint a hasonló árakon kapható b&d, skill, stb. többet tud
b&d -nél maradva ahogy nézegettem egy ilyen tudású fúró/csavarozó kb. 30 ezernél kezdődikkicsit hosszú lett bocs
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz hzsolee #31336 üzenetére
most volt feltöltve illetve azóta már használtam 10-15 percet, 12.52v
egyébként ha 3,7v os egy cella és 3 van benne úgy már 11,1v
ezt is 12v -nak írják (szerintem egyszerűen kerekítenek) [link][ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz lipido #31410 üzenetére
kicsit több metabo és 3 év gar. [link]
vagy kék bosch "primitivebb" kivitelben hasonló áron: [link]
vagy ez de már ez nagyon drága: [link]egyébként szoktam nézni (már amikor odakerülök pont a tv elé) a rönkházak készítéséről egy sorozatot a national -on és ott már láttam, hogy pl. ryobi akkus csavarozóval is dolgoznak ezeken a rönházakon úgyhogy olyan szar nem lehet
szerk:
most nézetem meg ezt a videót a ryobiról: [link]
beépített hasítóék nem semmi ilyet még nem is láttam dekopírfűrészen ki kellene próbálni lehet nem hülyeség hosszú vágáskor, segít egyenesben tartani és nem szorul meg[ Szerkesztve ]
-
-
Findzs
addikt
megmérné valaki, hogy egy dremel 200 as (vagy más dremel gép is jó) gépnek mekkora a tartozék rögzítő csavarátmérője?
(tehát nem a szerszám patron befogója)egy ilyen tartozékot szeretnék venni egy ismerősömnek de nem dremel gépe van
[link]köszi
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz thyeby #31482 üzenetére
köszönöm szépen
tulajdonképpen ugyanarra mint az a kis maró asztal amiről szó volt csak nem olyan komoly
most, hogy én is láttam milyen olcsó (tuti elírták 1490.- ) én is rendeltem egyet(#31485) GeronimoTama
igen egyértelműen azt írják hogy akkor benyelik
"ha a termék megrendelése és számla kiállítása között fogyasztói áremelkedés történik, az Extreme Digital az ebből származó többletköltséget nem hárítja Rád!"
és köszi, hogy felhívtad rá a figyelmünket
reméljük meg is kapjuk[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz thyeby #31491 üzenetére
reméljük megkapjuk és nálunk tovább fog tartani
egyébként valahogy biztos meg lehet javítanimás:
az aldiban lesz holnaptól 20v li-ion fúró/csavarozó 16990.-
125 -ös 1200w -os sarokcsiszoló 7990.-meg még pár finomság
de érdekes módon az oldalukon nincsen még fent az online szórólap"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz Winner_hun #31558 üzenetére
ki az aki a gépet figyelte és nem a csaj (aki egyébként egészen rendben van) seggét?
-
Findzs
addikt
válasz thyeby #31568 üzenetére
igen nekem is úgy tűnik, azóta már át is írták:[link]
igen várunk, de ha ez az átírt áru megjelenik készleten (Várható érkezés: 2015.09.11.) akkor szólok nekik, hogy küldhetik de azon az áron ahogy megrendeltem/tük[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz Landrider2 #31572 üzenetére
ez nem az a topik
esetleg egy link idefér de ez már sok, törölni fogják szerintem"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz thyeby #31582 üzenetére
én már vágtam el az ujjamat körfűrésszel szerencsére reflex megvolt így csak félig
a doki már azt mondta rá amputálni kellene mert nem éreztem vele semmit és csúnya színe volt de szerencsére keringés volt így vártunk és begyógyult, de sosem lesz a régiilyen szétszedhető körfűrészlappal még nem találkoztam, kösz az infót
(#31586) lipido
és jó kis gép, mi a véleményed?
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
"Itt egy konkurencia. Nem lehet egy lapon említeni a kettőt."
igazad van mert te egy gérvágót linkeltél ő meg egy asztalitmitől híres/hírhedt az a felső maró?
(#31600) Arni:
és mennyire jók ezek a kombinált gépek?
mindkét célra pontosan bevethetők?[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
ez a gép csak arra jó hogy összevágd vele a tűzifát (előtte a gyalut le kell takarni egy asztallal, persze ne érjen bele)
vagy ha akarsz csinálni egy kutyaólat, csirkeólat, stb. ahhoz a fűrészelt fát (feltételezve, hogy megfelelően szögbe vágott, vetemedésmentes) áttolni, hogy azért ne legyen annyira szálkás, nézzen ki valahogyahogy olvasom keményfa konyhaszekrényt akarsz készíteni
akkor jobban jársz ha megtervezed, és abból a pénzből amit erre a gépre költöttél volna megveszed egy szakitól vagy tüzéptől a méretre vágott gyalult anyagot amit te majd összeállítaszhozzátenném, én inkább csak hobbi asztaloskodom, igaz az egyik szakmám épületasztalos de már 15 évet mással foglalkoztam úgyhogy ne vedd készpénznek amit írtam, vannak itt igazán szakértő emberek hallgass rájuk ők napi szinten ezzel foglalkoznak, értenek hozzá
-
Findzs
addikt
válasz GeronimoTama #31682 üzenetére
nem kaptam még semmit én is csak azt látom, hogy mindig tologatják szerintem sem véletlenül, hátha lemondjuk
(#31683) AndrewBlase
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz lentivator #31701 üzenetére
köszönjük a felajánlott segítséget még lehet, hogy szükség lesz rá
-
Findzs
addikt
válasz Winner_hun #31704 üzenetére
gratulálok szép munka, tovább fogja bírni mint maga a ház
a második képen az ajtó mellett miért volt szükség arra az oszlopra?
-
Findzs
addikt
válasz Bokrász #31742 üzenetére
tudom, hogy patika tisztaságú de én azért nem szívesen vinném a szervezetbe a vágódeszkáról
"Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke).""Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz lentivator #31779 üzenetére
Köszi a felvilágosítást
egyenlőre nem fenyeget az a "veszély", hogy vegyek egyet, sajnos (aláírásom)(#31781) thyeby:
jó tudni, hogy mire használják még nem hallottam róla
lehet még és is kortyolgatni fogom egyszer[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest