- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- VoIP telefonálás
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Ubiquiti hálózati eszközök
- foobar2000
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
thyeby
őstag
válasz Márton111 #25094 üzenetére
Ezt nem én készítettem, hanem Bari fórumtársunk munkája. Én csak felszereltem a gépre. Szerintem vele vedd fel a kapcsolatot, biztosan útnak indít készségesen. Nem ördöngösség ez, de nekem nincs rá időm, és ominózus fénykör egy már bevált kopírozása volt.
Több fa van, mint asztalos!
-
pali923
aktív tag
Ezt a leírást már belinkelte Bari régebben, bár az elektronikai tudás kellene hozzá. Egyébként is érdemes körülnézni az oldalán.
Sajnos én is csak ábrándozok vagy 30 éve, hogy milyen jó dolgokat lehetne csinálni elektronikával. Ha meg ledeket akarsz venni, az ebay-n érdemes körülnézni, ott még inkább fillérekért kapsz csoda dolgokat.A helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
törölt tag
ha nem vagy otthon elektronikában, akkor a legolcsóbb, ha veszel hajlékony LED-szalagot, olyat, amelyik minden 3. lednél büntetlenül darabolható. Ilyen 3-as szegmensekbőL kirakod a kívánt átmérőt egy fakorongra és ráragasztod, összeforrasztod.
Valami hasonló kivitelűt nézz ebayen, csak ne ilyen bazidrágát. (kínaiak folyóméterben árulják) Ezen jól látható, hogy 3-as csoportokba vannak szervezve az SMD LED-ek. Még esetleg annak nézz utána a hobby elektronika topikban, hogy az 5050-es SMD LED az megfelelő-e mostanság, vagy más a favorit. Öszeforrasztáshoz kell egy normálisabb szabályozható páka, vagy egy szaki, aki megtákolja neked.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PlayStation 3
- Milyen processzort vegyek?
- Jogász topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest