- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz csoki46 #21287 üzenetére
Pl. az előbb említett Asu O play mini
Volt még egy lejátszó ami ár/érték arányban jónak számított. Csak már nem lehet kapni [link]
Igaz írtak egy páran negatív tapasztalatot is vele.
Apum ilyet használ és nincs vele semmi gondja. Külső tápos vinyóról eteti és a távirányító és működik 5m-ről.Ez annak szól aki ezt a két rossz tulajdonságát leírta valamikor ide.
[ Szerkesztve ]
-
-
kisgyerek85
senior tag
válasz kisgyerek85 #21290 üzenetére
Szétnéztem aprón. Nem nagyon találni most ott lejátszót számodra.
Talán ez az egy ami belefér az árba és jó is.
-
kisgyerek85
senior tag
BD50 3D iso miért nem megy át hálózaton akadás mentesen?
Sajnos az ilyen anyagokat nem tudom kimérni bitrate view-errel.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz bencek #22397 üzenetére
Bocs, hogy csak most. 1 hétig nem olvastam a topicot és most rágtam át az egészen magamat.
Keresőbe vésd be, hogy himedia 900 és találsz egy pár véleményt tőlem erről a lejátszóról.
Andriod van rajta, de parasztvakítás az egész. Erről is lehet bővebben olvasni. Akár egreat r6s -re is rákereshetsz. Ugyanaz a chipset lakozik a himedia-ba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest