Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Valaki tudja, hogy az asztali DVD írók milyen formátumban írja meg a DVD-t? Lehet valahogy a megírt DVD-t számítógépen szerkeszteni? Reklámot kiszedni? Tudom, távirányítóval is lehet, de nekem sokkal nehézkesebb, mintha gépne vághatnám. Samsung HR-734 -esem van.
-
tusi74
őstag
válasz neduddki #2321 üzenetére
Már megírtam vele jópár lemezt, és ilyet még nem írt ki. Most átnéztem a használati utasítást, és a lezárásról egy fél szó nem sok, annyi sincs.
Itt a használati utasítás: [link]
Ha kivadászod a használati utasításból, hogy kell lezárni, nagyon megköszönném.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
-
tusi74
őstag
-
tusi74
őstag
Lenne egy kérdésem. Van egy Samsung HR-734-esem.
És a következőt csinálja. Ha aznapra programozok be műsorokat, tökéletesen felveszi, de ha másnapra, akkor nem azt a csatornát veszi fel, mint amit beállítottam. Nagyon bosszantó, mert így nem lehet előre programozni. Van valakinek valamilyen tippje erre? -
tusi74
őstag
válasz MMSZoli #2347 üzenetére
Nagyon köszi! nemcsak a felvétel nevében rontja el, hanem rendesen. Arra már én is gondoltam, hogy kipróbálom, hogy eggyel visszább programozom. Mi történik...
Két nappal korábban kettőve visszább. Csak mit csináljak, ha az 1-esről szeretnék felvenni 3 nap múlva??
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz MMSZoli #2350 üzenetére
Mindenkinek köszönöm! Úgy szoktam programozni, mert először azt hittem, hogy én vagyok a béna, hogy ha mondjuk az 5-ösre programozottat szeretném felvenni, akkor először a felevevőn rákapcsolok az 5-sre, tehát az a csatorna megy, amit fel akarok venni.
Aztán bemegyek a programozás szekcióba, és ott már a jó csatornán áll eleve a felveendő, tehát elvileg csak az időt, és a dátumot kellene állítani. Ha csak az időt állítom nem baj, csak ha a dátumot is.
Ahogy lesz egy kis időm, átnézem a hollandot. Nagyon köszi mindkettőtöknek. -
tusi74
őstag
válasz MMSZoli #2352 üzenetére
Hú, nem tudom, mivel érdemeltem ki a kedvességed, de oly mértékben jól esik, hogy ezt nem tudom mondani. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Sajnos, a munkám miatt egy kis fáziskésésben vagyok, de holnap igyekszem időt szakítani rá. Tényleg ritkaság ez a mai világban.
Nálam a Commercial Skip, az működik rendesen, ezt a Guide-on keresztül való felvételt meg nem pontosan értem, azt hogy kell csinálni? -
tusi74
őstag
-
tusi74
őstag
válasz neduddki #2362 üzenetére
Ha a német feliratozással ki tudnál békülni, akkor tudnék Neked szerezni. Nekem is németül feliratozott Cherry billám van. Ugyanannyi billentyűje van, mint a magyarnak, minden ugyanott van, csak a magyar ékezetes betűknél más van rászitázva. Teljesen új, 7000 Ft körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest