Új hozzászólás Aktív témák

  • batkamanó

    csendes tag

    Sziasztok

    Két napja küzdök ezekkel a problémákkal az ASUS WL-500g Premium V1 routerremmel:

    A "http://logout.hu/cikk/asus_router_okositas_a-tol_z-ig/bevezetes.html" cikk alapján megcsináltam mindent, az onnan letöltött, Intruder2k5 kolléga által készített 3 partíciót feltettem úgy, hogy az opt és a swap partíciók egy kétfelé partícionált 2 GB-os pendrive-on vannak, az adat partíció pedig egy 200 GB-os USB-s winchesteren.
    Megcsináltam a fenti címen leírtak szerint a post-boot állományt, lementettem, újraindítottam a routert, de bármit csinálok, a pendrive 2. partícióján lévő swap-ot nem mountolja fel, az 1. partíción lévő opt-ot viszont felmountolja a megfelelő helyre. Ha a swap partíciót a putty-ból ua. parancsorral, mint ami erre a post-boot elején van felmountolom, akkor működik. Mi lehet az oka, hogy a post-boot a swap-et nem tudja bemountolni?

    A putty ssh-n látja a routert, IP címen a böngésző látja, de hiába csináltam meg minden lépést a leírás szerint, a https://my.router vagy https://asus címen nem lehet kapcsolódni hozzá a böngészővel. Minden ezzel kapcsolatos leírást elolvastam, a post-firewall beállításai jók, a 443 port engedélyezve. mi lehet a hiba és a megoldás?

    Előre is köszi a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák