Új hozzászólás Aktív témák

  • Lala6

    őstag

    válasz Lala6 #15284 üzenetére

    Akkor összegezném a tegnapi próbálkozásaimat:
    Egyedül a DLNA miatt kínlódtam vele, sajnos csalódtam. Működik ugyan a lejátszás a TV-n, de nem tudok hangot és feliratot választani, csak angolul játszik le mindent. Hálózaton nagy fájlokat csak nagyon lassan lehet másolni, így szinte használhatatlan (én leginkább HD filmeket másolnék rá).
    Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan tudnám megoldani amit szeretnék, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem fogom tudni úgy használni, ahogy akarom.
    Egy kompromisszumok nélküli megoldás maradt nekem, ez pedig a HTPC.
    Nagyon sok időt eltöltöttem a router konfigurálásokkal, kár volt érte. Most visszateszem a TV-re az USB merevlemezt és marad a régi hordozgatós módszer egyelőre. Annyi értelme volt, hogy a módosított firmware-ban sokkal több a beállítási lehetőség, jobban testre szabható, nagyobb lesz a tudása. Az Asus-on marad a tomato, ez a legjobb rá. Végül pedig úgy döntöttem, hogy otthon a TP-Linket helyezem üzembe a DD-wrt firmware-val USB nélkül. A DD-WRT felhasználóbarátabb, mint az Open-WRT, grafikus felületen mindent belehet állítani, nem kell puttyozgatni.
    Most pedig elkezdek spórolni a HTPC-re :)

    Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, nélkületek nem sikerült volna ennyire sem beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák