Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    Sziasztok,

    este a router GUI-jaban villogó sárga felkiáltójel jelezte, hogy firmware-frissítés áll rendelkezésre. Akarom-e most? Persze, akartam. A biztonság kedvéért először még elmentettem a konfig-ot (bár azt ígérte a szöveg, hogy minden beállítás meg fog őrződni), aztán elindítottam a frissítést.
    Szépen le is futott 100%-ig, majd kidobott a menüből. Vártam egy darabig, majd mivel nem történt semmi, megpróbáltam újra bejelentkezni a router menüjébe, és ekkor kezdődött a furcsaság, ami azóta is fennáll:

    Hiába írom be a router címét (192.168.1.1), az enter leütése után a böngésző egyből átdob a http://192.168.1.1/middle_upgrade.htm címre, és megjelenik ez a képernyő:

    Az állapotjelző csík elvánszorog kb. 1/3-ig, majd jön ez a képernyő:

    Ha a "Firmware frissítés"-t választom, akkor újból jön az elsőnek mutatott képernyő... Ha a "WAN"-t vagy a "Manuális frissítés"-t, akkor a router menüjében a megfelelő aloldalra dob. Ám innen bárhova máshova akarok lépni a menün belül, megint visszadob az első képernyőre: közli, hogy a firmware frissítése folyik, elkezd vánszorogni az állapotjelző csík, majd a folyamat harmadánál ismét jön a másodiknak mutatott képernyő, és így tovább, és így tovább...
    És nem tudok a router menüjében rendesen sehova sem navigálni, mert mindig visszakerülök erre a fura firmware-frissítős képernyőre. :)

    Annyit azért látok a menüben, hogy a firmware-verzió a 3.0.0.4.376_3850 lett, ami az utolsó négy számjegyében valóban frissebb, mint ami eddig volt a routeren...
    Ja, és a net vezetéken és wifin is tökéletesen működik, alacsony a ping, megvan a sebesség.
    Szóval csak a router menüjébe nem tudok rendesen belépni, és ott navigálni, pedig már a gépet és a routert is újraindítottam.
    Van valami ötletetek?

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák