Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Lassan hatodik hete, hogy megszületett első gyermekünk, és ahogy arra már előre számítottam, irdatlan mennyiségű adatot generálunk róla képek/videók formájában, ez gondolom senkit nem lep meg
Volt már esetleg téma, hogy adattárolásra mi a legcélszerűbb/gazdaságosabb/biztonságosabb megoldás?
Még a cloud vs. NAS témában sem tudok nagyon dönteni, így jöhet bármi javaslat/elemzés/ötlet, gondolom nem vagyok egyedül a problémával -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Négy hónapos múlt kislányunknak elkezdjük a hozzátáplálást szép lassan.
Nejem szeretne egy ilyen egyben pároló és turmix gépet.
Kettőt néztünk ki eddig:
Szett ételpároló és turmixgép Babycook® Solo Beaba - 41k
Babymoov NutriBaby A001115 5in1 Cream pároló- és turmixgép - 33kVan valakinek tapasztalata ezekkel? Megéri? van valami jobb? Egyáltalán kell-e (megkönnyíti-e annyira dolgot)?
-
-FreaK-
veterán
Üdv!
Mi is az autós babahordozóval vagyunk bajban, ilyesmi Mama Kiddies babakocsihoz való autós hordozónk van (+ hozzá tartozó isofix bázistalp), de a baba kezdi kinőni (~5hónap/7,3Kg), ha rajta van a védőhuzat a fejrészen, akkor az nyomja előre a gyerek fejét, amúgy meg a lába is kezd kilógni belőle.Mit vegyünk helyette?
A gond, hogy bármi mást veszünk, nem lesz jó a babakocsiba, így ha menni akarunk valahova, akkor a babakocsiba való kosarat is vinni kellene magunkkal (nagy dög, nem nagyon van hely neki az autóban).
Mivel még pici a baba, elvileg nem ülhet, feküdnie kellene a kocsiban, erre meg csak 0-25-ös megoldásuk van, ami elvileg nem ajánlott.
Csatlakozó szabvány gondolom nincs, hogy az akármilyen hordozót be tudjam tenni a MK babakocsiba, ugye?
Van erre jó megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz f4lcon #15108 üzenetére
Okés köszi.
Bár ezt nem teljesen értem:
"bírd ki azt az 1-2 hónapot amíg a gyerek már stabilan tud ülni egyedül ezzel a hordozóval, és akkor vegyél neki egy 0+/1 kategóriás gyerekülést"Mármint hogy várjam meg míg ülhet rendesen babakocsiban? Ez mondjuk nem is tudom, hogy pontosan mikortól lesz, de okés.
Utána ha már gyerekülés van, akkor meg muszáj lesz kivenni belőle és átrakni babakocsiba ugye? Onnan meg már nem fogom megúszni hogy a babakocsi kosarát is cipelni kelljen :/ -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Autós ülésre szeretnék kérni ajánlást. A baba 9.5 hónapos, 9kg, már ül, de nyugodtabb lennék, ha dönthető lenne azért az ülés.
A mostani hordozót már kinőtte. Viszont megvan még annak az isofix talpa ami Mamakiddies márkájú, bár gondolom jobban járok ha máshonnan választok inkább új talpat, meg ülést.
Ha tudtok, jöhet több típus is. -
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #15447 üzenetére
vegyem ami szimpi a brandon.hu-n?
Néztem ADAC teszteket, de már ott elakadtam hogy ott életkor szerint van csoportosítva, a brandonon meg baba súly szerint.A kiccsaj még csak pont 9kg körül van, ami az alsó határ, ezért még nem is vagyok 100% meggyőződve, hogy már váltani kellene.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Kicsire összecsukható sport babakocsit keresünk. Ezt néztük ki, vélemény/ellenvélemény, van-e ennyiért jobb nála? Chipolino April sport babakocsi - Mist 2021
Árkategória kb. ez, minél kisebbre összecsukható kell, egy Jazz-el akarunk lemenni balatonra nyaralni, így se lesz egyszerű. -
-FreaK-
veterán
válasz Toobee #15513 üzenetére
Az autós ülés egy 3in1 babakocsinak a hordozó része jelenleg, isofix bázis talppal. Annak a "gurulós" váza összecsukva kitölti a csomagtartót. Egy ilyen Sport babakocsi összecsukva azért kisebb szerintem (bár még meg kell nézzem élőben).
Ugyan tervezünk új gyerekülést venni a kocsiba, de még csak 9.1Kg a baba, szerintem még várunk kicsit (igaz a mostani hordozót már nagyon növi ki).
-
-FreaK-
veterán
Köszi!
A Lionelo Natt nem teljesen ugyan az, mert a hátsó kerekei nagyobbak. A Mamba-nak meg főleg, az össze csukva is egy rendes full-size babakocsi inkább.
Mivel főleg az összecsukott méret számít, így lehet bevállalom akkor azt, számolva persze azzal, hogy kínai és később nyikorogni fog. -
-FreaK-
veterán
válasz fege87 #15528 üzenetére
Köszi! végül egy nagyon hasonlót vettünk, egy közeli üzletben volt: Lorelli Fiorano
Eddig jónak tűnik, olyan kicsire össze lehetett hajtani, hogy pont befér az anyós ülés előtti lábtérbe, így a csomagtartó és az anyósülés maga is pakolható maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest