- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz hszilard666 #36771 üzenetére
Most már nekem is megy.... azt hittem nálam volt gond. Köszi a gyors választ.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #36941 üzenetére
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #36977 üzenetére
Nem teljesen értem...
Külső mikrofont szeretnél használni? Amit írtál, szerintem menni fog. Legalábbis a 3,5-es Jack dugóból ítélve...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
MajaG
senior tag
válasz hszilard666 #37009 üzenetére
Köszi!
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #37274 üzenetére
Próbáltam cmd+alt+r rel indítani de az OSX kapitányt sem hajlandó felrakni, azt mondja hogy hiba lépett fel és futtassam ujra az appot. Most konkrétan nincs rajta OS, csak a recoveryben tudok majomkodni. Számván! Help!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #37277 üzenetére
Ahogy látom minden rendben. USB-ről nem próbáltad?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #37279 üzenetére
4GB talán elég lesz...Nem lesz. Ehh! De le kell tölteni a kapitányt egy működő gépről. Bp-en lennék segítenék, de sajna nem így van... :-)[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz hszilard666 #37281 üzenetére
Nem lehet, hogy azért, mert a Lion még nem volt ingyenes, és annak az ID-je kell, aki megvette?
Do You Dream?
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #37281 üzenetére
Indításkor ⌘+⌥+R és azt teszi fel, amivel vetted. De hogy bekéri-e az ID-t, sajnos nem emlékszem...
Az ID-t teszteld itt: Apple ID kezelése
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #37284 üzenetére
A te ID-ddal mi az utolsó, amit megvettél Apple Store-ban? Azzal fel kellene mennie, viszont csak USB-ről tudod megoldani.
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #37286 üzenetére
Na, azt kellene pendrájvra varázsolnod. Akkor menne. Szerintem.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #37288 üzenetére
Besírtok, most hogy elküldtem az OSX et a fenébe, elkezdte a 13 as gép leszedni a kapitányt! De valami nem frankó az almás szervereknél mert 30 órát ír remaining időnek.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #37289 üzenetére
Megijedt... Fenyegesd meg komolyabban, esetleg a testi épségét is veszélyeztesd, hátha összekapja magát!
-
Handball94
aktív tag
válasz hszilard666 #38801 üzenetére
Hány ciklus van az akksidban?
-
madle
őstag
válasz hszilard666 #38803 üzenetére
Nem kellene.. a 2014-es modell pl 1000 ciklust kellene, hogy bírjon
-
Imy
veterán
válasz hszilard666 #38866 üzenetére
2 éves gép, alíg volt használva.
A probléma lehet, hogy nem emeli a fordulatszámot automatikusan. -
MajaG
senior tag
válasz hszilard666 #38872 üzenetére
Projektorra akarok kirakni 3D képet, ahhoz keresnék lejátszót.
-
r4z
nagyúr
válasz hszilard666 #41458 üzenetére
Igen, valami ilyesmiről van szó. Tedd teljes képernyőre, úgy nálam működik az automatikus lejátszás.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Alex91
félisten
válasz hszilard666 #47133 üzenetére
Ha az enyem bontatlan lenne, azt valaki ezert akarna alkudni, azt elkuldenem a ...!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Lall
veterán
válasz hszilard666 #47138 üzenetére
És az azt jelenti, hogy évente szétszedik, kitakarítják, újrapasztázzák? Na ne...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Alex91
félisten
válasz hszilard666 #47138 üzenetére
Szetszedem, kifujom, pasztazom. Orulni fogsz neki? Nekem ne barmolja senki a gepet.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
lmno
őstag
válasz hszilard666 #47142 üzenetére
Hát én szeretem, de nem tervezem szétszedni amíg nem muszáj.
Szerintem a Retina/Air-eknél nagyobb rizikó, ha valami "hozzáértő" szétkapta és összerakta, mintha nem bontották még meg.(#47143) jani70: hardverapro
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz hszilard666 #47377 üzenetére
Tudom, meg, hogy naponta pasztazod!
Nem azt mondtam, hogy ez mar xart se er, hanem azt, ha valaki hasznaltat vasarol, es hosszabb tavon gondolkozik, akkor mit erdemes meg megvenni...
-
rizso
addikt
válasz hszilard666 #47389 üzenetére
Hát majdnem megállt a szívem, mikor megláttam az 1.029.990Ft-os árat De tény és való, nagyon jól néz ki, ha valaki hozzám vágná, nem duzzognék
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
bmwk1200s
őstag
válasz hszilard666 #47392 üzenetére
Az nem lehetseges, hogy 1600MHz kepes befogadni, de csak 1333 hajtja oket?
Sys info mit ir?lugosi: hm...ez jo kerdes. Infoban latom ezt?
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
Diokhan
addikt
válasz hszilard666 #50473 üzenetére
Jó, de azért az i7 és az én Core 2 Duo procim között van egy egészen hangyányi különbség.
Egyébként sokat olvasom nem csak itt, különböző külföldi fórumokon, hogy nagyon jó és órisi fellélegzls a gépnek egy ilyen upgrade. De most jelenleg a HDD-m szét van osztva BootCamp-el mert van egy játék ami csak win alatt fut. Ugyanezt a bootcamp dolgot meg lehet csinálni SSD-vel is? Van a két meghajtó között ILYEN SZEMPONTBÓL bármiféle működési eltérés? Azért emeltem ki, hogy ebből a szempontból, mert egyébként pontosan tudom, mi a különbség HDD és SSD között, nehogy valaki azzal jöjjön, hogy "Az egyikben forog az izé, a másikban nemAzt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bmwk1200s
őstag
válasz hszilard666 #51861 üzenetére
Érdemes lehet itt az aprón megnézni, hogy a hasonló gépek mennyiért mennek és akár itt meg is hirdetheted. Pár képpel kiegészítve. Ha feltöltöd hirdetésnek, megdobnál privátba a hirdetés linkjével?
Semmit sem írok alá!
-
TigerCat
nagyúr
válasz hszilard666 #51912 üzenetére
Nemá... 11 colon? Mazochista vagy?
-
bmwk1200s
őstag
Még ha a hardver ki is szenvedné magából.... de MINEK
Gyakran a 15" is kevés... mondom ezt egy 27" TBD mögül...Semmit sem írok alá!
-
lmno
őstag
Apple Watch-ban nem gondolkoztál 4k videovágásra?
-
Black Dragon
addikt
válasz hszilard666 #53209 üzenetére
Gratula!
-
Black Dragon
addikt
válasz hszilard666 #53213 üzenetére
Nem vagyok tisztában a mostani árakkal, de szerintem a 15" verzióért megérte ennyit kiadni, legalább a kijelző tényleg szép, és a hardver is elég lesz még pár évig.
-
bmwk1200s
őstag
válasz hszilard666 #53229 üzenetére
Csinálnál és feltöltenél kérlek egy képernyőmentést, ahol látni a menübárt és látni az istat menus beállítási ablakát?
Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
válasz hszilard666 #53231 üzenetére
Tenyleg fura.
Hirtelen az jutott eszembe, hogy probald meg terminalbol ujrainditani a menubart:
killall -KILL SystemUIServer
Semmit sem írok alá!
-
Peetey91
senior tag
válasz hszilard666 #53256 üzenetére
Illetve nem "hivatalos" vonalon az AppSolute.
-
Peetey91
senior tag
válasz hszilard666 #53258 üzenetére
Garancia utáni karbantartásra/javításra ajánlottam. Amíg van gari addig csak hivatalos Apple partner az egyértelmű.
-
Head88
addikt
válasz hszilard666 #53256 üzenetére
iStyle-ban már cseszték át ismerősőmet. SSD-t szereltetett az iMac-jébe és az eredeti HDD-t nem adták neki vissza. (a cuccaival) Amikor ezt szóvá tette akkor azt a választ kapta, hogy hozzájuk HDD nélkül érkezett a gép.
-
Head88
addikt
válasz hszilard666 #53284 üzenetére
Senki sem érzi magát nagykirálynak. Fölös itt személyeskedned. Szép napot.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz hszilard666 #53284 üzenetére
Szia,
én ezt használom: [link] Megvásároltam igaz, de úgy rémlik, hogy régebbi verzió az ingyenesen elérhető a Store-ban.
-
Head88
addikt
válasz hszilard666 #53287 üzenetére
Egy szóval nem mondtam h lopott... nyugivan nem lop itt senki semmit.
-
r4z
nagyúr
válasz hszilard666 #54684 üzenetére
A 650M-nek birnia kene ezt a terhelest, integralttal felejtos.
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
válasz hszilard666 #54688 üzenetére
Volt 750m GT, nézz csak utána!
2013 Late 15" MBP[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
Diokhan
addikt
válasz hszilard666 #54684 üzenetére
Néha ijesztő dolgokat olvasok itt... Leolvad a GPU. Ez tényleg lehetséges? Az én mid 2010-em is veszélyben van, ha mondjuk játszani támad kedvem win alatt?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
r4z
nagyúr
válasz hszilard666 #56587 üzenetére
En a gepet egy vastag Thule tokban, azt pedig oldaltaskaban vagy hatizsakban hordom
-
TigerCat
nagyúr
Egy teljesen egyszerű Skullcandy tokban viszem az autó csomagtartóig. Nem hardkór védelem, de nekem elég... Ha gyalog cipeled, a pára miatt megfontolnám a plusz bélést.
-
tDr1v3r
veterán
Van egy Crumpler sleevem, ugyanolyan mont a taskam, en abban hordom.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
TBMC
addikt
én incase icon sleevet használok,. ez megvédi az ütődésektől, bármi ilyesféle behatástól.
+ egy nike backpacket amiben van ilyen noti tartós rész. 24/7 nálam van a gép, sokat bringázok is vele.
-
Eszleny
aktív tag
válasz hszilard666 #56641 üzenetére
A Beállításoknál, ahol látszik mind a két monitor, ott megfogod az egyiket és olyan oldalára húzod a másiknak mint ahogy szeretnéd. pl. alul vagy felül.
-
Eszleny
aktív tag
válasz hszilard666 #56659 üzenetére
Elnézést, félreértettem. Akkor szerintem a monitor saját menüjében kell keresd a 90 fokos elfordítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13" Retina Touchbar 2019 i5-8279U 2.40 16GB/250G SSD GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- MacBook Air M1 Mint Az Új/8GB/256SSD/1-3 Gar./Akku 100%/p3752/
- Csere-Beszámítás! Macbook Pro 16 M3, 18GB, 512GB SSD. 2029.09.27-ig Kiterjesztett garancia!
- MacBook Pro 16 - M3 Pro garanciális
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest