Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz mekker #41722 üzenetére
lmao
Amelyik olvasót ott elvesztettem, azt annyira nem is sajnálom. Valószínűleg úgysem neki való, ha még egy google keresést sem tud lefolytatni az esetlegesen hiányos szókincsét gyarapítandó. A vicc, hogy itt még azt sem kell, mert az antigrammar 'lektor' szószedetet is odabiggyesztett.
Ja. Rádiót se hallgatok. ))
Én nem becsülöm, főleg, mert nagyrészt olyanok, amilyenek. Különben sem képezik részét az életemnek - másnak is inkább nyelvet kéne tanulni.
A "moderátorok" meg.. :'
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
F34R
nagyúr
válasz mekker #41722 üzenetére
En kimondottan nem orulok neki, mert ezzel kezdtem anno es akkor sem voltak minosegi subok. Most ezzel nem azt ertem, hogy folosleges volt hanem latszott hogy osszedobtak mert sok projecten dolgoztak, es ez MINDIG a minoseg romlasara vezetett.
Ismerek olyan forditot, most nem akarom megnevezni akkor mar tobb ezert sorozatot latott, de fordit is kozben, meg dolgozik?! ami szerintem lehetetlen, mar ha normalisat akarsz kiengedni a kezedbol.
Nem lett volna az AA akkor hamarabb tudtam volna jo animeket nezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest