-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #24550 üzenetére
Ez azért picivel már jobb !
Szerk.
HTC 10 -t visszaszállítottam és azonnal kaptam vissza a készpénzt, nagyon megbízható ez a Mobilcorner ... tényleg példás !
Visszafelé a pesti rakparton lámpánál lőttem egy fincsi képet !
Most látom hogy a visszapillantó tükör is benne van, de indult már a sor !
(#24551) leslien
Ha jó áron lesz, még a végén bezsákolok egy S7 Edge -t !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
w333
félisten
válasz batai15 #24566 üzenetére
Nem mondom azt hogy rossz soha sem mondtam ... de én kicsit többet vártam tőle, pár óra alatt még azt mutatta a telefon hogy nagyon jó mindenben, majd dúrván 1 nap használat után rájöttem hogy a N5X -től nem sokkal jobb, kamerában viszont valamivel rosszabb !
Illetve a rendszer sebességétől én kicsit többet vártam el, de ez gondolom annak tudható be hogy a belső tároló elég lassúcska, kijelző fényereje is lehetne nagyobb illetve nem színhelyes (kissé lillás) persze lehet azért mert kifogtam a Tianma kijelzőt, vezérlő gombok ahogy mondtam elég rossz helyen vannak !
De az is benne van a pakliban hogy ezzel a Telekomos szoftver miatt tapasztaltam ezeket, komolyan nem tudom !
Bármikor vehetnék másik boltból EU régiósat, csak most egy kicsit kiábrándultam belőle, lehet hogy majd idővel megjön hozzá a kedvem (nem tudom), a legnagyobb bajom hogy elég kevés szolgáltatást illetve beállítási lehetőséget nyújt, kb. olyan érzésem volt mintha az N5X -t nyomkodnám de komolyan !
Szerk.
Na és ugye lehet eladják a mobilos részleget akkor pedig még támogatás sem lesz, amit mostanában eléggé elhanyagolnak "csak" 3db. biztonsági frissítés csúszássaban vannak, gondolom mivel el akarják adni már nem áll érdekükben fejleszteni, így pedig elég veszéjes hosszútávra bevállalni !
Kamerához visszatérve ...
Szerintem HTC -nél most a lencséket rontották el, hiába az IMX 377 van benne ha a lencse mégsem az igazi találtam egy ilyen tesztet és mi ez a homály ? (bal oldali S7 vs jobb oldali HTC 10)
És ahogy látom a Pixelnél is ugyan így elrontották a kamerát ... nézzétek a tesztképek bal oldalát, hát nem kicsit mosottak a széleken (minden képnél látszik), sz*r a lencse mást nem tudok rá mondani !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz no more #24561 üzenetére
Soha nem gondoltam volna hogy neked ennyire be fog jönni a Samu !
Ha a 2 telefon között tudnál választani akkor melyik ? az S7E ?
(#24568) Aryon87
Lencsék miatt van ...
Hiába profi a szenzor ha a lencse valami olcsó minőségű, tönkre vágja az egészet
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz leslien #24582 üzenetére
Valahogy úgy !
(#24585) leslien
Nem rossz ez a téma, én még az S6 -n a Material Dark -t használtam !
(#24590) winery
Szép kis történet, de akkor végül-is az S7 -el meg vagy elégedve !
(#24591) Aryon87
Ahogy már mondtam neked LG -nél most a kétségbeesett kapálózás megy és nem tudják mit csinálnak, volt ott valami vezérigazgató váltás vagy mi történ hogy ennyire elmentek egy más irányba, középkategóriában is csak hulladék telefonokat látok tőlük, semmi érdekes nincs !
Samu nagyon átszabta az egész TW -t szerintem most a legszebb, össze sem lehet hasonlítani a régi rendszerrel, ez már olyan mintha nem is TW lenne, minden gyönyörű szép, a 6.0.1 nekem még amennyire nem tetszett, de ezzel a 7.0 -al a rendszer valami eszméletlen szép lett minden !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
U.I
Különben ezt a kijelző felbontás opciót én kötelezővé tenném mindenkinek, és úgy érzem hogy ez még sokat fog fejlődni, kíváncsi vagyok mikor jön egy olyan opció hogy bizonyos alkalmazások esetleg játékok külön testre lehet szabni hogy milyen felbontásban fussanak ... szerintem ez hatalmas ötlet, biztos vagyok benne hogy az alkalmazások 1080p felbontáson sokkal gördülékenyebben futnának
Olyan ez mint a PC ha egy játékodat már nem bírja kihajtani a videókártya, na mit csinálsz ? kicsit csökkentesz a felbontáson és mindjárt jó lesz !
Lényeg hogy egyetlen gyártónál látom azt hogy mennek előre és hozzák az innovációkat, és ez a Samsung, más gyártóknál csak egy helyben tötyögés van !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #24598 üzenetére
Na de várj egy picit ...
Te telefonálásra és videócsevegésre használod a Skype -t, míg ők lehet csak Chetelnek rajta, naná hogy így nem tapasztalnak semmi hibát !
Hidd el hogy ahogy neked úgy másoknak is vannak különféle bajuk a telefonnal csak nem írják le, már megszokhattad volna hogy itt a topikok nagy részében mindig az a jó amilyen telefon ami éppen az aktuális, és sokan inkább együtt élnek vele mintsem hogy belátná hogy tényleg nem
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz batai15 #24623 üzenetére
Már hazaértem ... illetve szerintem már nincs is, szinte verekedtek érte az emberek, nem is értem volt aki vásárolt egy nagy teli kosárral, de ha így tudom akkor természetesen vettem volna neked is (ez durván 1 órája volt)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #24627 üzenetére
Igen, jó lenne !
Most nézem a 4:3 hogy összenyomja a monitort ami különben Wide !
(#24628) batai15
Persze !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz batai15 #24639 üzenetére
Szebb az S7E kijelzője nem tudom elmagyarázni de a fehér az sokkal fehérebb, valamelyik nap egymás mellett fogtam és elindítottam a tárcsázót S7E hófehér volt, míg a sima S7 -nél kissé sárgásabb, illetve sokkal kontrasztosabb is ...
S7 (4241:1) vs S7E (69312:1) jól látszik hogy mennyivel jobb mindenben !
Tokot viszont mindenképp kell rá venni és úgy a fogása is sokkal jobb !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz leslien #24666 üzenetére
250 Ft -al drágább mint a HTC 10, szóval 149850 Ft (1990 Ft díjcsomaggal)
Igazad volt
Illetve nem kell most egyszerre kiadjak 150k -t hanem a 15 hónap alatt havi 9990 Ft -al szépen lemegy, így nem lesz olyan fájdalmas
(#24665) Aryon87
B*szus a bor ? komolyan meg is feledkeztem róla !
De a lényeg hogy gyors voltam, kíváncsi vagyok meddig tart majd ki a készlet !
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
válasz Quqesz #24685 üzenetére
(#24686) batai15
Pedig sajnos de ... a "HTC sugó" és "Boost" alkalmazások kívül semmi nem volt benne, de még egy nyamvadt képgaléria vagy zenelejátszó de még fáj-kezelő sem volt benne, komolyan ugyan az minden mint egy N5X semmivel sem tud többet funkcionalitásban, ez a Sense inkább már egy stock droidot csináltak belőle !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #24714 üzenetére
Tessék ... párom S4 telefonja 12.01 lesz 2 éves (soha nem volt szervizben)
(Kopp-Kopp) remélem nem is lesz soha !
Ez a kép full fényerőn készült és szürke háttérrel !
Ő automata fényerőn használja non-stop és ilyen jól bírja !
Keresd a beégést ... de elárulom hogy nem fogsz sehol sem találni !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #24720 üzenetére
Tessék ... ennyi látszik, a jobb oldalát ha nagyon nézed a képet akkor jobb oldalt (samu feliratnál) mintha egy kicsit világosabb lenne az értesítési sáv (de csak ennyi és csak Chrome alatt látszik ennél a sötétszürke háttérnél) szerintem ez 2 év használat után nagyon jónak mondható
Jah és ez full fényerőn van ... Automatikus fényerőnél semmi nem látszik !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #24725 üzenetére
Ha nem nagyítasz a képre csak úgy nézed hogy megnyitod új lapon akkor mintha valami látszana, de mondom hogy nagyon kell nézni hogy lásd !
Samunál nem nagyon van mi beégjen mert ugye a vezérlőgombok nem a kijelzőn vannak, illetve a felső értesítési sáv is mozog (óra, wifi, térerő stb.) illetve ez inkább régen volt jellemző mikor a felső értesítési sáv fekete volt, de az újabb android rendszerek ugye már Materiál és felül is ugyan olyan színű minden !
Szerk.
Amoled kijelző legnagyobb ellensége a GPS mikor az autóval a nyári hőségben navigálsz vele 500-1000km úgy hogy full fényerőn van és melegszik is (ezért használom navigációra a Moto G -t), na igen így már biztosan beég egy idő után, de normál mindennapi használat során én nem hinném, barátom Note 4 telefonja Márciusban lesz 2 éves és semmi beégés nincs rajta !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz no more #24728 üzenetére
Ez pontosan így van ... illetve ezek a régi Amoled kijelzők sokkal hajlamosabbak voltak a beégésre, de mondom hogy autó fényerő és normál használat során nem lesz beégés, és ha ez a régi ilyen jól bírja akkor az S7E mennyire bírhatja ? aminek ugye már kb. 10X feljeleltebb a kijelzője !
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #24730 üzenetére
Ez így van mozog ... én sem tudtam no more kolléga linkelte régebben
Illetve nem tudom hogy miért de én eddig ahány S7 és S7E láttam egymás mellett ha jól megnézed a sima S7 ami non-stop bekapcsolt kijelzővel megy (még éjszaka is) akkor jól látszik hogy a sima S7 kicsit be van égve de az S7E viszont nem, pedig biztos vagyok benne hogy egyszerre kerültek ki a polcra !
Másabb kijelző van az S7E -ben mert a fehér olyan mint egy neoncső fénye, míg a sima S7 -nél inkább sárgásabb, ez a hajlítható kijelző sokkal fejlettebb !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Balathruin #24735 üzenetére
Pontosan ... normál használat autó fényerőn szinte lehetetlen hogy beég !
De ahogy mondtam is pl. navigáció autóban full fényerőn és dupla forradásossal (a napsütés + telefon is melegszik) na úgy már elhiszem hogy egy 10 órás útnál be tud égni ... na de normális felhasználás esetében ki bámulja a telefonját 10 órán keresztül úgy hogy forrósodik is ?
Boltokban ezek a telefonok non-stop mennek éjszakára sem kapcsolják ki őket hány hónapja mennek max. fényerőn ? és még most sem nagyon látok rajtuk beégést ... pedig ez már nagyon extrém esetnek mondható !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
+1
Eddig kotyogós volt nekünk is, aztán most egy ilyen DeLonghi ez már sokkal finomabb kávét főz ... de az igazi mégiscsak egy ilyen autómata kávéfőző lenne az igazi ami akkor darálja le a kávét és főzi meg, ezektől nincs jobb a világon !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na belaktam és mindent beállítottam ... nem akarok róla regényt írni csak annyit hogy ez egy brutálisan jó telefon tényleg mindenben
-
w333
félisten
Most nézem hogy elég friss gyártás ... 2016.10.12 Vietnám !
(#24855) Helltak
Tény hogy nem sok különbség van, talán egy picit dinamikában jobb a Sony !
(#24856) Aryon87
Ez a legjobb ötlet, Mobilcorner nagyon megbízható ... bármi gond lenne azonnal cserélik vagy 14 napon keresztül bármikor elállhatsz indok nélkül !
-
w333
félisten
válasz kengyel #24923 üzenetére
Köszi ! tényleg bitang jó (egy rossz szavam nincs)
És most hogy vettem hozzá egy Neo Hybrid tokot így jó a fogása is !
(#24924) Aryon87
Akkor inkább egy Nexus 6P !
szerk.
N5X -t felraktam apróra ... kíváncsi vagyok mennyi idő múlva viszik el !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.