Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    őstag

    LOGOUT blog

    Tisztában vagyok vele, hogy többek között ebben a topikban is nagy szokás, hogy ha akad egy kérdező, majd jön még egy, az előző már le van ejtve és mindig csak a legújabbal van foglalkozva. Egészen addig, ameddig újra megkérdezi és csak azt kapja, hogy Ez már volt...! Megy így addig, míg az illető maga meg nem oldja. De azért olykor-olykor nem árt, sőt, segít, egy jól irányzott kezdőrúgás.
    Habár előző kérdéseimre sem leltem választ, azért mégiscsak próbálkozom, hiszen a remény hal meg utoljára...

    2 problémám adódott, amire keresnék megoldást:

    - A telefonom nem fogadja az MMS-eket, illetve, ahol nincs az országban konkrétan LTE vagy H+ térerő, ott nekem egyáltalán nincsen. Telenor üzletben beállítottak mindent manuálisan, de akkor sem lett jó. Ekkor a kedves ügyfélszolgálatos kicserélte a SIM kártyámat egy másikra, hátha, de nem javult. A telefonban nincs olyan beállítási lehetőség, hogy preferált hálózatok, ahol lehetne manuálisan állogatni. Ha segélyhívást indítok, akkor bezzeg mindenhol talál hálózatot, tehát egyébként levált a magas sávszélességről. Mi lehet a baj?

    - Telefonom össze volt kapcsolva egy Bluetooth-os hangszóróval. Tegnapi napon össze akartam kapcsolni őket és mikor a telefon kiírta, hogy csatlakozás, véletlen a hangszórón rányomtam a párosítás gombra. A telefonon azonnal eltűnt a kontakt, mintha nem is lett volna soha. A hangszóróból pedig nem lehetett előcsalni többet a párosítás gombra semmit. Az eset közben a hangszóró elkezdett MAGYARUL beszélni. Erre kikapcsoltam. A hangszórón nem segített a ki-be kapcsolás, csak az, hogy egy fél órára leforrasztottam az akkumulátort. A hangszóró már párosodna, de a telefonom nem is látja. Minden más igen. A telefonban változatlanul nem jelenik meg, mint már párosított eszköz sem... Hogyan lehet FR nélkül kinullázni a Bluetooth adatokat?

    Ha esetleg valaki reagál erre, ráadásul értelmeset, annak előre Köszönöm! :R

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák