Új hozzászólás Aktív témák

  • RufuszX

    senior tag

    válasz banderasz77 #19286 üzenetére

    Hali!

    Kb. 1,5 hónap UMI X1 használat után:
    - Akku nálam 1 napot bír. 3g, otthon wifi, állandó sync, kevés telefonálás, kis játék és kevés böngészés (elején amikor erősen nyomogattam kevesebb volt)
    - Hátlap recseg, de kapott egy szilikon tokot, amivel még így is vékony és tuti a fogása (egyébként nagyon csúszós a műanyag)
    - GPS: jan 18-i rommal használtam, ahol megcsináltam az okoskodást vele, azzal pikk-pakk talált műholdat (nekem max 20 másodperc volt) feb. 3-i rommal viszont egyáltalán nem megy a gps (gondolom ezt majd javítják) Szerintem nem kell hozzá az Antelife féle KFT antenna, nekem anélkül is jól tette a dolgát.
    - wifi elég jól teszi a dolgát, stabil és erős jelet fog
    -Ami feltűnt hogy néha valami beragad és akkor 100-n pörög a proci. Ilyenkor csinálhatok bármilyen app kilövést, marad a szitu restartig és ezt eddig minden rommal produkálta (ha erre tud valaki valamit mondani, az az orromra kötheti :) )

    Egyébként totálisan meg vagyok vele elégedve, amennyit nekem kell használni a telefont, azzal elmegy 1 napot. Kijelzője nekem nagyon tetszik és a képek is amiket készít elfogadhatóak.

    Ajánlanám ezt az oldalt hozzá. Nagyon jól össze van szedve és a beállítások is szájbarágósan le vannak írva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák