Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    Jol raugrottatok erre a fizikai home-ra, pedig az csak a jo lenne ha reszben volt, aminel mar az elejen megjegyeztem, hogy ezeket sajnos valoszinuleg el kell engednem ;) Az alatta meg folotte levo lista az igazan meghatarozo. De tokre remlik amugy, mintha tegnap lattam volna valami huawei/honort, rendes home gombbal, majd browsercahe-bol visszakeresem.

    Igazabol ez fizikai home gomb es elso ujjlenyomat-olvaso egyutt jar, ha van fizikai home, akkor mar az ujjlenyomatot is ott olvassak jellemzoen, de ez sajna csak a Samsung sajatja, ok viszont automatikusan kiesnek az oled kijelzo miatt.

    Atparticionalas: volt valaki, akinek elhasalt a partition manageres cucc, mert nem mindegy melyikkel csinalja az ember, en anno lementettem, meg kulon a filenevbe is iirtam, hogy ez a jo, egyszer meg kene, mert egy honap mulva utazom, aztan megint le kell venni valamit, hogy lehessen mobil boarding pass-om. (gyari soft, igy a scriptes reparticionalas nem jatszik). Csak ugye mivel alattam doglott mar meg V5 magatol, ugy, hogy nem is tudtam eletre hozni, pedig alaposan nekifekudtem, fosok ettol az atparticionalastol, mint a tuztol, egy tegla epp eleg volt ebbol a telobol :).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák