Új hozzászólás Aktív témák

  • crause

    csendes tag

    Üdv Mindenkinek!

    Érdeklődöm, hogy van e valamelyikőtöknek gyakorlati tapasztalata a ZTE ZXV10 H201L digitális elosztó működésével kapcsolatosan?

    Ezt a bizonyos eszközt az internetszolgáltatóm bocsátotta a rendelkezésemre, amivel egyebek mellett az internetsebességemet hivatott volna növelni.

    A gond már a hardware eszközök összeállítása után jelentkezett, mert az IE9-cel nem lehetett megnyitni az eszköz kezelő felületét, amelyen keresztül az új szolgáltatást lehetett volna élesíteni és az internetkapcsolatot újra konfigurálni. Végül, egy 12.50 internal verzióju USB Opera alkalmazással simán felállt a rendszer és az Operán keresztül működik a net is. Azóta az IE9-cet is sikerült "ráhangolni"

    Az eszköz beüzemelése után rögtön teljesítménycsökkenést, lasulást tapasztaltam, amit a szolgáltató felé jeleztem. A szolgálttató hálózati problémát állapított meg, amit 24 óráb belül el is hárított.

    Nos, hogy jön ez az egész a telefonhoz?

    Röviden, VLAN gondjaim vannak. Az első alkalommal, a beállításokat követően működött a WIFI kapcsolat, de azóta bármivel próbálkozom, halott kísérlet marad.
    .........csatlakozás ......keresés.........lecsatlakozva.......csatlakozás ......keresés.........lecsatlakozva.........

    megjegyezve, WPA/WPA2 PSK által biztosítva, hatósugáron kívül

    Esetleg, ha valakinek ilyen routere van és ki tud "okosítani" tegye meg legyen szíves, köszönettel elfogadom. Próbáltam a neten utána olvasni és csak nagyon negatív véleményekkel találkoztam. Lehet, hogy jelenség oka készülék hiba, viszont ha nem az, nem szeretnék a szolgáltatónál oktalanúl protestálni.

    Mégegyszer köszönöm!
    Crause

Új hozzászólás Aktív témák