Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Csicsóka #70529 üzenetére

    Köszönöm, csak az lenne a jó, hogy ha a lejátszás alatt, vagyis filmnézés közben más lenne érvényben, mint azon kívül a menüben. De kezdem feladni ezt a KODI vacakolást és úgy fogom használni, ahogy van ;]
    Egyébként most tesztelgettem és az OK gombnyomásra ugyanúgy feljön az OSD, mint a távirányító "lista" vagy nem tudom milyen gombjára (3 pont 3 vonal), ami szerintem tök fölösleges egy 6 gombot tartalmazó távirányítón... 2 különböző gombbal is elérem ugyanazt, minek :F .

    És egyébként valóban megáll vagyis pause üzemmód van az OK kicsit hosszabb megnyomására, viszont nem tűnik el sem a tekerő sáv, sem fentről az óra, fájlnév sem fél perc után sem, ergo uyganaz, mintha okét nyomnék, rálépkednék a pauséra és azt nyomnám meg.
    Még majd talán megpróbálom azt, amit korábban linkeltem, hogy valahány másodperc után tűnjön el az OSD automatikusan, ha megtalálom, hol kell átírni ;] .

    Egyébként még azt vettem észre, hogy amióta a Minix neu u9h van a házimozi rendszerben a WD TV helyett, mintha sokkal erőteljesebb (jobb) lenne a hangzás ugyanabban a hangerő tartományban, mint a WD TV HD-vel. De lehet, hogy csak beképzelem :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák