Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Lehet hogy van jó megoldás a felső értesítési sáv eltüntetésére, végre sikerült kihámoznom a számomra sok infó közül.
    Mindenképen rootolt készülék kell, és kell hozzá Supersu vagy ami talán egyszerűbb, a Magisk. (Ennek telepítésére most nem térek ki, le van írva a linken angolul, több féle képpen is lehet)
    Ezek után le kell tölteni a Terminal Emulator for Android app-ot.
    Megynitni a terminal emulatort, és a $ jel mögé ahol kurzor van beírni: SU
    utána enter.
    Utána ha minden jó akkor a root engedélyt kér, ezt engedni kell neki. Ha mindent jól csináltunk akkor a kurzor előtt már #jelet látni, akkor fog működni.
    Ez után kell beírni:
    settings put global policy_control immersive.status=*

    Nyomni egy entert, majd kiléphetünk. Ezzel eltüntejük a status bart, de ha odavisszük az egeret megjelenik. A youtube alatt nem lesz ott, nem lesz zavaró. Remélem érthető és segítek esetleg valakinek ezzel. Ha szükséges majd részletesebben is leírom esetleg ha lesz időm. Még csak egy boxon teszteltem, de próbálom többön is majd.Lehet appra is szűrni valamint az aló sávot is el lehet tüntetni, de arra szokott lenni menüpont a beállításokban.

    Mindezeket egy Mecool M8S Pro+ készüléken végeztem, máshol nem teszteltem, és minden ilyen beavatkozást bárki csak saját felelősségre csinálja, mert akár gondot is okozhat ha elszúrunk valamit!

    Javasolt youtube egyébként, a Youtube for Android TV, ebből a legújabb verzió mindig a legjobb felbontást állítja be és távirányítós kezelésre készült.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák