Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz TCr #25714 üzenetére

    Mert szerintem az egy jól kezelhető és gyors android kifejezetten távirányítókhoz készítve. Nekem a sony tv-n megtetszett, az nagyon jó lenne a boxokra is.

    sugarforce: Nem számít a kadenciahelyes lejátszás, több okból sem. A box nem nekem lesz, csak megbíztak hogy vegyek kettőt, előtte tesztelem és beállítom hogy a legjobban tudják használni. Nekik csak és kizárólag youtubra kell, esetleg egy kis böngészés, talán még filmet sem fognak nézni ezen. ( a régi lg tv-n megszűnt a youtube és ez váltja majd ki nekik)
    Rendeltem kb 5-6 boxot a napokban, ha már nekiálltam akkor letesztelek ismét párat, mert kb 1,5-2 éve foglalkoztam ezekkel utoljára, akkor téglákat javítgattam és próbálgattam kihozni a legjobbet belőlük, de nem győztek meg annyira. Azóta is WD live-ot használok filmezésre égy régebbi plazmán ami nem támogatja a 24p-t, tehát mindegy lenne hogy a lejátszó tudja -e. Most ez az újabb androidos box már jobban tetszik, a képe is szerintem jobb mint régieké, így én is lecserélem a wd-t talán. ( ami mondjuk simán filmezésre 4k kivételével lehet hogy azért még jobb)
    Külső erősítőre sincs rákötve, az sem fontos így hogy milyen hangot ad ki.
    Ezért fogom kipróbálni a 905W SOC-t is, 2 boxxal is. Tanix TX3 és Alfawise S95-el is. Plusz a Mecool M8s Pro+ -t is letesztelem most, és lesz még 1-2 típus. Kíváncsi vagyok melyik mit tud, egyik sem a drágább kategóriából lesz, bár még nagyon kellene egy drágább is hog ahhoz is hasonlítsam.
    Sajnos a LE-t én nem annyira szeretem használni, szerintem nem annyira felhasználóbarát.

Új hozzászólás Aktív témák