Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz MM #20662 üzenetére

    Nem a marketing miatt van "visszafogva" a kártya, hanem azért hogy olcsóbban gyártható legyen. Így ugyanis kevésbé kell "túltervezni" a kártya VRM-jét és hűtését a gyártóknak, mert a maximális áramfelvétel/hőtermelés korlátozva van mesterségesen, így olcsóbb, spórolósabb termékek készülhetnek, és a tuning miatt elfüstölt példányok száma is némileg csökkenthető. (Feszemeléssel továbbra is elfüstöltethető, de azért nehezebben. :) )

    Pontosan egyetértek veled, ami a későbbieket illeti. Szerencsére, csak olyan 10% a bukó még a boost karival is elméleti maximumhoz képest szélsőséges körülmények között is, ami azért pozitív.

    Mindenesetre, örülök, hogy meg vagy elégedve. Én ugyan általában csak 925/1250Mhz-en használom 1V-al, de hasonlók a tapasztalataim. :D

    (#20663) szasanyi: Elvileg a "Settings" fülön a windóz indítás alatt van két opció, az kell, és akkor azt az órajelet állítja vissza, ami utoljára be volt állítva. [link] (A felső 3 opció, a karikázás most mindegy. :) )
    Sose használtam így tuningprogramot, mindig csak játék előtt turkáltam bele a VGA beállításaiba, de elvileg így működik. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés