Új hozzászólás Aktív témák
-
nordo
tag
Méghogy ajándékba adják.
-
janeszgol
félisten
Jó az ár érte.
-
Mircinko
senior tag
Szolgáltatóknál elérhető lesz? Az előrendelési ajándék meddig él? Ha valaki tud infót, hálás köszönet érte
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
-
Alaaf Pi
senior tag
Biztos ajándék a tablet? Mert német oldalon 20€-ellenében.
-
joey04
titán
Igy a tablettel nem is rossz.
-
greyslay
aktív tag
530 emagnál a tab elvileg 130.
Kérdés az asszony mit szólna hozzá"embertelen ember munka"
-
szabokos
csendes tag
Német oldalon kuponnal, Magic 5 pro+tablet 1070€.
Mailbox.de-vel hazahozatható. Az még kb. 30€. -
szabokos
csendes tag
válasz Kovaratis #16 üzenetére
Közvetlenül nem engedi Magyarorszára rendelni.
Mailboxde.com-on kell regisztrálni egy fiókot és az ott kapott németországi címre kell kérni.
Onnan küldik tovább Kb. 20€-ért.Franciaországból hétfő estig az AMG5P100 kóddal 1000€ tablettel együtt..
Onnan mondjuk a szállítás drágább, Shopogolic.com-on keresztül kb. 80€.[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
Megoldva, már csak meg kellene értenem a szállítást.
1, regisztrálok, megadom a magyar címem, feltöltök egy igazolványt.
2, Megrendelem a nevemre, és az ő általuk megjelölt francia raktár címére. (?)
3, Várom a mélt hogy náluk a csomag, fizessek és küldhetik-e? (?) -
PeteePeti
őstag
Mondjuk azért arról jó lett volna infó, hogy meddig tart az előrendelés és mikortól szállítják!
Honor magyarországi support is ennyit írt csak:
"A Honor Magic 5 Pro már előrendelhető hivatalos partnerünknél, az Emag-nál. Promóciós csomagban lehet előrendelni egy Honor Pad 8 táblagéppel együtt. Arról viszont mi sajnos nem tudunk tájékoztatást adni, hogy előrendelés következtében mikor kapja kézhez a készüléket. Ezzel a kérdéssel kapcsolatosan megkérem vegye fel a kapcsolatot az Emag ügyfélszolgálatával."
Azért az gáz, hogy maga a Honor se tudja, hogy mikor kezdik el valóban értékesíteni!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
koboldozat
senior tag
-
PeteePeti
őstag
válasz koboldozat #21 üzenetére
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
DeFence
tag
válasz koboldozat #24 üzenetére
Neten eléggé záporoznak a tesztek az elmúlt hétben, szerintem pár héten belül meg kellene érkeznie a boltokba.
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
Kovaratis
senior tag
Nna, megrendeltem. 1120 juró, a franciáktól nem sikerált. Már csak a várakozás...
-
Kovaratis
senior tag
Ez nem Magyarország eddig. Azt írja a weboldal hogy május 7.-től szállítják, erre a mailboxde finoman jelezte ma reggel hogy megjött a csomag. A Honor meg jelezte hogy köszönik a megrendelést, a Holland raktárban már van, onnan elküldették nekem.
Mondjuk azt is érdemes a magyar szállítmányozás ellenpontjaként látni, hogy milyen állomások és mikor jelentek meg a logisztikában.
26, 18:30 megrendelés
19:25 fuvarlevél kiállítás
19:46 csomagfelvétel Eindhoven
21:07 Brüsszel
27, 01:53 Liepzig
06:37 Drezda
09:09 kézbesítve[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Kovaratis #29 üzenetére
Én még mindig nem értem ezt a mailboxos megoldást!
De le a kalappal a gyorsaság miatt!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Kovaratis
senior tag
válasz PeteePeti #30 üzenetére
Vannak webshopok, boltok, magánszemélyek, stb. akik csak "hazai" címre hajlandóak küldeni a portékát. Ez a depó egy lerakat, ami online regisztráció után generál neked egy ID-t, amit a lerakat címével együtt használhatsz. Megrendeled az árút, elküldeted a lerakat címére. Az ID számod alapján tudják hogy nem ebédet kaptak, hanem neked jött valami. Értesítenek, és ha szeretnéd továbbküldik a tényleges címedre egy kis baksisért. Nekem az értékbiztosított küldeményemért komoly 13.17 kértek DHL csomagban beküldve. Ennyi lassan itthon egy belföldi ajánlott levél.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Kovaratis #26 üzenetére
Korrekt ár. Mate50Pro-m 1300 euro volt novemberben. Szépen a többi alá lőtték be a Honort (természetesen az induló árakra értem).
Honor is jó áron van a szolgáltatómnál (1&1) és gratisba adják a tabot mellé.Amint megkapod a telót, ne kímélj minket, engem különösebben a fotós képessége érdekel minden körlmények közt (bár sajna nem valószínű hogy lesz is, hacsak páromat nem fűzöm be sikeresen )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
koboldozat
senior tag
Azt az infót kaptam hogy a Vodánál májusban valamikor már lehet rendelni.
A Yettelnél már kint van az oldalon.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Kovaratis #34 üzenetére
Nem, nem cserélném le Ha a P40Pro lenne most akkor a Honor lenne az utódja. Ez a Honor kb ugyanazt a tudást nyújtja (papíron) mint a Mate, kivéve a változtatható rekeszértéket (az valami állati ebben, f1.4-en éjjel durva mikre képes, már amennyit volt lehetőségem használni, de várom már a felhőmentes tavasz végi éjszakákat..) Na jó, a széleslátója jobb minőségű képeket csinálhat lévén hogy az 50mpx, míg a Mateban csak 13mpx. Ugyanakkor a Honor nem tud szupermakrót 2-3cm távból vele.
Google természetesen nem megy, de nekem nincs rá szükségem, 3 éve tolom anélkül. Persze 1-2 app nem fut, azon a Gspace segít (nagyon ritkán használom), de ha nagyon kell valami, arra ott a Xiaomi 12X (lényegében csak a nyomorult OTP app miatt, azt is havonta 1x..).
Egyébként ezt a Honort lehetne úgy is venni, hogy egy P40Pro új hátlappal és Google-val P30Pro tulajoknak méltó utód lehet főleg a Google miatt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
PeteePeti
őstag
Vajon csak Emag ad előrendelésben Tab 8-at a készülékhez, vagy a többiek is? Yettelnél például semmi utalás nincs arra, hogy adnak ajándékot!
-
-
PeteePeti
őstag
válasz koboldozat #38 üzenetére
Yettel azt írja, hogy raktáron van, viszont Tab nélkül Emaggal szembe nem jó vétel így!
-
PeteePeti
őstag
válasz koboldozat #40 üzenetére
Egyösszegben vennem, bárhol is veszem! Yettel előfizetés nem érdekel! Szal ez számomra nem szempont!
-
koboldozat
senior tag
válasz PeteePeti #41 üzenetére
Hát ha ennyire felvet a lóvé, nekem mindegy.
Olyan jó hallani hogy valaki egybe el tud költeni 500k kp-t telefonra.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
PeteePeti
őstag
válasz koboldozat #42 üzenetére
Nem erről van szó és egyáltalán nem arcoskodás akart lenni, amit írtam!
Csak ezer éve Telekomos vagyok és Yettel nálam szoba sem jöhet előfizetéses konstrukcióban!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
joey04
titán
válasz koboldozat #42 üzenetére
nehogy már az legyen a gáz, ha valaki nem hitelre vesz telefont
-
koboldozat
senior tag
válasz PeteePeti #43 üzenetére
Én is ezer éve Telekomos vagyok nekem sem jöhet szóba a Yettel, csupán csak tájékoztatás jelleggel mondtam a Yettelt hogy ot már kint van az oldalon.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Kovaratis
senior tag
Alsónémedi. Azért a GLS nem egy DHL express.
-
yorka
tag
Elorendeltem en is. Mate 20 pro utan egy melto utod. Tablet lenni elado
-
Kovaratis
senior tag
Megjött, tesztidőszak!
-
Aryon87
félisten
Ne kimelj minketXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest