Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz sptkyle #9686 üzenetére

    Itthonra szerintem a legjobb lenne a CADPAT, aztán a MARPAT, és talán elmegy még a multicam, meg a többi zöldben domináns terepminta. Acut egyébként ahogy elnézem főleg azért veszik mert vesz hozzá egy fekete mellényt azt jól néz ki a fotón.

    No igen, végül is az EBR, meg a BAR-10 célkeresztjében is jól mutatnak: indítsd el a vizuális fantáziád, hasalok, vagy térdelek valahol, csend.

    Zizegnek a szúnyogok, meg-megkóstolnak. A szemüveg enyhén párásodik, a kesernyés-sós izzadságom már mindenhová folyik az arczomon. A rajommal egy tereptárgyat oltalmazunk.

    Szemben mintha megmozdult volna valami, átpásztázom a távcsővel. Hoppá, megint egy ACUs emberke, aki a pizsamája miatt képtelen észrevétlenül jönni.

    A szálkereszttel követem a mit sem sejtő emberünket, mígnem egy olyan területre nem ér ahol egy fél-háromnegyed mellalak célfelületet nem ad... EBR-en ilyenkor mutatujjal kibiztosít, pár egyeslövés - megvolt...

    Sárga kendő, sutyorgás - MESTERLÖVÉSZ VAN A BOKORBAN OTT !!!

    Muhahah, és mégis beszél a hulla ! :DDD

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák