Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    válasz sptkyle #7570 üzenetére

    Véleményem (seg*lyukam) szerint a Cyma addig volt jó míg 30-35 ezres ár mellett azt nyújtotta amit nyújtott. Értem én hogy Acélra váltás meg minden, de szerintem 50-60 ezerért már drága a Cyma egy pl LTC-vel összehasonlítva...

    Hiába, a kínai is megpróbál minőségben és árban is felzárkózni az élmezőnybe. Pl LCT-ről még nem tudok nyilatkozni mert van vele hideg is meleg is és ezért az árért a hideg rendszerint nagyon ki van emelve.

    Az meg hogy szar az LCT mert lötyög a műanyag előagy az egy vicc, mert 2 csík szigszalaggal szoktam az ilyeneket orvosolni a legócskább Cyma vagy JG AK-knál is és beton stabil lesz tőle az illesztés...

    Az biztos hogy ha legközelebb főfegyverben gondolkodom és AK-ról akkor minimum LTC szintű testtel szerelt darab kell, méghozzá hernyócsavaros verzió, mert a csapos megoldás (VFC, Boyi) nekem nem tetszik.

    Az új JG taktical 74-ekre leszek kiváncsi, mert gyakorlatilag 250 Dollárnyi külső csilivili van rajtuk és akkor még hol a fegyver ára? Az is érdekel, hogy ezen csilivilik acél és ahol nem kell erős Alu lesz e a szar spiáter helyett, mert akkor az olyan gyártók mint a GP, KA és LCT összehúzhatják a gatyájukat.

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Új hozzászólás Aktív témák