Új hozzászólás Aktív témák

  • Coccolino_O

    őstag

    válasz macilaci78 #29742 üzenetére

    "Nézem az VFC Avalon Calibur II PDW-t is, az elsütőbillentyű előtt feltűnően kevés hely van a hangsúlyos sátorvas miatt. Hidd el, ebben az állapotában nem ez lesz a megfelelő, jobban fogod igényelni a kesztyűt, mint ezt a dizájnt."

    Mire gondolsz pontosan? Pihentetni az ujjadat a sátorvason kívül v. maga az elégtelen helyre a sátorvason belül, az elsütőbillenytű előtt?

    Az igazi próblémám az evo-val, hogy olyan könnyedén váltasz át egyesből hármasba v. automatába v. bebíztosítod, hogy észre sem veszed, csak akkor, amikor a fegyver nem lő, vagy túl sokat lő... És nem egyszer fordul elő, hanem állandóan. Ha ezt tudom, meg sem veszem a fegyvert.

    AUG-t v. P90-t bírnám, hidd el, csak éppen ott meg a ravasz (mint a róka ;]) kialakítása a problémás. Nem szívesen szórnék meg senkit sem automatában, ki is raknának egy életre arról a pályáról. Nem tudom, hogy mennyi macera és idő lenyomorítani a fegyvereket csak egyes lövésre, és mennyi visszacsinálni, amikor el akarnám passzolni. Meg érted, veszek (tételezzük fel) egy százezer forintos TM-t, és azzal indítok, hogy szétbontom az egészet...

    A VFC VR16 Stinger 2 lehetne még egy alternatíva, vagy a Krytac Trident PDW II-M de az még a Calibur-nál is drágább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák