Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz macilaci78 #27868 üzenetére

    Cqb-n az egyik legnagyobb gond a fegyverkezelés ahogy látom. Ezen belül a legfájóbb a fedezékek mögül kinézéskor oldalváltás, még 10+ éves hivatásos katonánál aki nem ma kezdte az airsoftot sem láttam eddig, hogy stabilan menne.

    Fedezék mögül ugye jobbra kinézve nincs nagy baj a jobbkezeseknek, viszont bal oldalon már át kéne tenni a fegyvert bal oldalra. Ha nem, akkor az egész tested kint lesz amire bármit is lőhetsz, az meg nem túl előnyös.

    Én a paraszt módot szoktam használni, nem váltok fogást, csak a tust teszem át jellemzően, de így is sok gyakorlás és egy arénában a labirintus vagy bázison a középső szobasor szerű zegzugos történetnél sok idő is minden kanyarban ezt eljátszani amíg nem lesz benne a kezedben a mozdulatsor. Arról nem is beszélve, hogy bal oldalról pontosan lőni megint necces sokáig.

    Szerintem ilyen környezetben pont ez a hatalmas előnye a pisztoly only módnak, bármerre bármikor lendületből tudsz átmenni, pontosan lőni persze rövid távokat jellemzően, de nem kell fogást váltani, áthelyezni, arra koncentrálni hogy oda támasztottad e ki a tust ahova kell, etc.

Új hozzászólás Aktív témák