Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz macilaci78 #25933 üzenetére

    Elején mikor a fegyót próbálgattam még újkorába gyári hop up kamrával, akkor nem találkoztam ezzel a hibával. Az új hop up kamránál jött elő egy idő után.

    Az tudom hogy normális dolog hogyha leveszem a tárat, akkor még pár bb kiesik. Viszont azt nem tudom hogy mennyire normális állapot, hogy a hop up kamrába nem mindig marad BB. Van amikor meg a nózi belóg a kamrába annyira hogy a bb-t bent tartsa a kamrába. Elvileg a nózinak minidig be kell lógnia a kamrába hogy egy BB mindenképp a kamrába maradjon? Mert ha igen, akkor lehet ez okoz(hatja) ezt a gondot.

    Múltkor úgy vettem le a tárat hogy a fegyvert megfordítottam (tár felfele nézett) és láttam hogy a kamrába még szó szerint lötyögött 1db BB. Ahogy visszafordítottam a fegyvert ki is esett a kamrából a tár fele a BB. Ez azért van, mert a fogaskerék nem mindig úgy áll meg hogy a nózi elől legyen annyira hogy 1 bb-t bent tartson a kamrába?
    Bár fura módon az esetek 99%-ba amikor lövöldözés végén leveszem a tárat, a nózi mindig úgy van hogy egy BB bent marad a kamrába.
    Én még erre gondoltam hogy talán ez a dolog a ludas. Bár lehet hülyeség??

    Li-Po akku járt alapból a fegyverhez, és a 2 cellára írtam hogy úgy állnak egyenként. Még az is eszembe jutott hogy esetleg túl gyenge a gyári akksi, ezért a fogaskereket talán nem úgy mozgatja ahogy kellene?

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák