Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz sptkyle #15381 üzenetére

    A szimilátornak ott van létjogosultsága, amikor "szárazedzést" csinálsz. Van több féle olimpiai, vagy FBI pálya, e mellett mókás játékok is. A poén az egészben, hogy akár saját videóból készült pályát is tudsz csinálni akár a munkahelyedről és lelőheted a főnöködet. :D Oké, mezei júzernek ez is csak egy videojáték, de egy rendvédelmisnek akár komoly segítség lőgyakorlat során. Egy mezei AEG-gel, GBB-vel a normál lőszer árához képest filléres áron tud gyakorolni fegyverrántás, elsütést például, vagy szituációs lövészetet, döntéshozatalt. Mindezt mért idővel és köregységgel, találatjelzéssel és utólagos kontrollal. Ha jól van beállítva a szimulátor, akkor veszettül pontos tud lenni. :K
    Mellesleg az a panel a 7,5J-os légpuskára van tervezve, van belőle 7.65-ös karabélylőszerre tervezett verzió is, ebből is látszik, mire készült. A promóanyagban láttam egy videót, ahol egy 8-szög alakú termet rendeztek be ilyenekkel körben és ott lehetett lövöldözni. Feelinges lehet.

    Én voltam olyan perverz, hogy az M3 shotival olimpiai forgó célokra lőttem tárcserével gyakorlásként hetekig. Meg is lett az eredménye. ;]

    Mellesleg az AUG-gal is meg lehet tanulni a gyors egyeslövést. :K

    szbalogh: A belsősök már unják. :P

    Az IPSC, IDPA meg azoknak jó, akik szeretnének ilyet lőni, de nem akarnak a fegyverszerzési engedéllyel marháskodni, illetve szintén a rendvédelmiseknek lehet jó edzés.

    Általánosságban elmondható, hogy nem a mezei (gyak-gyak) airsoftosok a célközönsége sem a szimulátornak, sem az IDPA/IPSC-nek.
    Inkább búcsúba, cirkuszba való, mint airsoft szakmai rendezvényekre.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák