Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz sptkyle #15381 üzenetére

    Én is hallottam pár negatív visszhangot olyanoktól akik kilátogattak. Kiemelem a legszélsőségesebbet: "A legjobb az egészben a büfé volt"...

    Igazából a szimulátornak én sem látom értelmét. Az airsoftnál ugye pont a készülődés, a szerelés, a replika birtoklása, pont ugyanúgy hozzá tartozik az egész airsoft érzéshez, mint a lövöldözés a másik emberekre (a lista nem teljes, egy rakás más dolog is, pl a kertben lövöldözés élménye és így tovább). (szimulátorozásért 500 ft ? 1000-1500 pénz egy egész napos játék és sokkal kerekebb, egészebb élményt ad, saját cuccod használhatod, stbstb )

    Éppen ezért azoknál is halott ügynek tartom népszerűsíeni az aipsc-t, akik wargame-ként szerették meg az airsoftot. Papír célokra putyongatni erszoft pisztollyal, 3500 körüli nevezési hozzájárulásésrt, plusz igen gyakran át utazni az egész országot, pár perc lövöldözésért ? Annak aki élessel nyom ipsc-t idpa-t oké, gyakorol, annak aki egy wargame-el már a gondolat is gyors felejtésbe fúlik ha egy játéknapot kellene feláldozni érte.

    Nem értékelem a rendezvényt, mert nem tartottam arra érdemesnek hogy kimennjek, de a több felől hangzó élménybeszámolók után úgy gondolom hogy nem veszítettem sokat.

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák