Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz ViZion #12361 üzenetére

    A kétoldalas névjeggyel az a baj, hogy legtöbben nem tudják és nem is akarják megfizetni. Olyan kell, amit 40-80 Ft-ból egy A4-es kartonra kinyomtatva (a karton legyen 100 Ft...) megvan belőle neki 10 db, amit hébe-hóba osztogathat és rajta van a lényeg. Aztán ha elfogy, akkor nyomtat újra egy A4-est. De nem fog megrendelni a nyomdában négy színnel 1000 db-ot, mert az alatt be sem indítják a gépet, és az az ezer db jóval drágább lenne még így is. Ahhoz tízezreket kell nyomtatni, hogy rentábilis legyen. Szvsz pont a névjegykártya az, amit nem éri meg nagy tételben nyomdában csinálni, ha nem biztos, hogy visszahozza az árát.

    Épp ezért nem is szoktam agyondekorálni őket. Pár szín, éles kontrasztok, oszt mindenki elégedett. Persze arra fel szoktam hívni a figyelmet, hogy az a kék, nem olyan lesz nyomtatásban, mint a képernyőn, de a többséget ez sem zavarja. A DeviantArt tele van olyan gyönyörű névjegy dizájnnal, hogy öröm ránézni, de keveseknek kell ennyire puccos.

    Arra persze fel kell hívni a figyelmet, hogy tényleg csak a legszükségesebbek kerüljenek rá: név, foglalkozás, telefon – hiszen ha a vevő tényleg megrendelővé válik, akkor a kártya alapján fel tudja hívni a szakit, és a többit már lecsekkolhatják az alapján. Nem szükséges újsághirdetést rázsúfolni, nem is az a névjegy célja. Hanem a kocsmában a jegyzetcetlire lefirkantott név-telefonszám helyettesítésére szolgál.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák