Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz izomman1 #13804 üzenetére

    Már megvan a kijelző, amin 4,3”-on, nagyjából 10 centin van 4800x3840 képpont. Az lesz a minőségi ugrás, ha ilyet tudsz majd nézni. Ráadásul tudja a 120Hz-et is.

    Gyakorlatilag a megfizethető GPU-ra várunk, ami erre a képet ki is tudja számolni időben. A képfrissítést persze le lehet venni 75Hz-re, de ez a felbontás (pláne ha szemenként lesz egy-egy ilyen kijelző) nagyon durva hardvert kér.
    Szerintem a mostani Rift akkor lesz csereérett, ha a VGA-k utolérik ezeket a kijelzőket. Addig nincs sok értelme cserélgetni, majdnem feleslegesen kockáztatsz support-ot, mert hát arról nem szól a fáma, hogy a Samsung meddig támogat majd.

    AMD NV kartellen múlik, hogy hány sorozatra szeletelik fel az utat, mire megveheted emberi áron az ehhez megfelelő GPU-t.
    Szerintem az (is) a bajuk a dedikált VGA piacon, hogy a VR így akkora extra teljesítményt kérne, amit ha tudna a csúcskártya és arányosan lenne elosztva a teljesítmény a sorozaton belül akkor a 99% a legolcsóbb belépő kártyát venné, mert az is marha erős lenne egy mezei monitoron FullHD-ban.

    Szerintem évekig húzzák, húzni, halasztani fogják még... Persze próbálják tolni a marketinget, na de 8K film? Még 4K sincs :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák