- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
sztem az ilyen szaknyelvet akkor sem érti meg az ember, ha magyar címkék vannak ott - ha érted hogy mit állítasz akkor mind1 hogy éppen angol vagy magyar - ha pedig rákeresel, akkor lehet nem is találsz rá semmi használhatót... ha angolul van, akkor legalább rá vagy kényszerítve hogy felszedj valamennyi nyelvtudást...
kedvenc példám egy régi voodoo3 driver, amit magyarítottak (vagymi ) : "PCI löketek engedélyezése" - sztem ettől nem lett közelebb a user a megoldáshoz, ellenben ha legalább "PCI burst mode" lenne ott, akkor lenne mire rákeresnie
más: a luci honnan tudja, hogy egy adott interface uptime-ja mennyi? az adatforgalmat megmondja az ifconfig, de időt nem látok ott, és a súgóban sem találtam olyan paraméterezést amitől elárulná...
[ Szerkesztve ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest