-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt7100
tag
Akkor itt a nagy kérdés, hogy vajon miért emlékeztem úgy, hogy syslog-ng volt benne az alapértelmezett.
Megnéztem, a régebbi debianomon is rsyslog van, pedig esküdni mertem volna rá, hogy abban syslog-ng volt.
Hát köszönöm a felvilágosítást, akkor ezen nem töröm tovább a fejem, egyszerűen kicserélem és remélem, hogy nem fog semmit el****ni.Bár az is kérdéses, hogy a systemd mellé egyáltalán minek a hagyományos logolás, mikor a systemd hozza magával a journal rendszerét?
Igaz, azt át kell állítani, hogy permanens logokat kapjak, meg bináris log, szóval nem olyan könnyen kezelhető, mint a megszokottak, viszont - amennyire értem - védett hamisítás és sérülés ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest