Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Egy pár rózsaszín csekket ki kell hozzá tölteniük.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
janos68
aktív tag
A nap híre. Remélem nem sikerül elkenniük.
-
Armagedown
őstag
Remélem, hogy a Meta, a Bytedance és az Alphabet is megkapja majd a számlát.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
dellfanboy
őstag
nah a vegen meg csodbe mennek szegenyek
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
bteebi
veterán
"ezt a redmondi cég vitatja"
Mily meglepő! Már csak az a kérdés, hogy vajon szerintük több-e a tartozásuk, vagy épp nulla.
#3: A kérdés csak az lenne, hogy ha meg is kapják, és esetleg be is fizetik, akkor abból ki és hogy jár jól? Zsebrevágja az állam, és azt mondja, hogy köszöni szépen (jó lesz pl. Ukrajnába vagy a hétvégi telekre), urambocsá' valóban a köz érdekeit (is) szolgálja majd a még a NER által is felfoghatatlan mértékű bevétel.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
sittes79
addikt
Akkor a wow kimarad a vetelbol
-
tibaimp
nagyúr
Az komoly! Kapják most a nagy tech cégek...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Graphics
Jómunkásember
Majd a havidíjas Win behozza.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
BE4GLE
aktív tag
Erről eszembe jutott ez a régi Batman epizód: [youtube]
Redmi Note 9 Pro
-
-
ughhh
senior tag
Al Caponét is csak adóelkerülés miatt tudták lecsukni
-
cog777
senior tag
Mi tortent, meg vagyok rendulve. Ez egy regota huzodo ugy, 2010-es evek elejen alakult egy MS-t vizsgalo csoport, de akkora volt a lobbija a cegnek hogy meg torvenyt is hozatott hogy elkerulje a tovabbi vizsgalatokat.
Ugy latszik elfogyott a lobbi varazspontja.[ Szerkesztve ]
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
cog777
senior tag
-
bteebi
veterán
válasz blackcoffee #16 üzenetére
Ezzel alapvetően egyetértek, de azt is be kell látni, hogy soha, senkinek nem lehet korlátlanul és mindenféle számonkérhetőség nélkül pénzt adni. Szerintem teljesen egyértelművé kellene tenni, hogy mire költik el a(z esetleges) plusz bevételt. Amit egyébként az MS később jó eséllyel leverne a felhasználókon, és nem csak Amerikában. Szóval erős túlzás azt képzelni, hogy Amerika hirtelen talált közel 30 milliárd ingyen dollárt.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest