- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nem kezdik el beadni szerintem. Mivel a gyártás felfuttatása amúgy is sok idő, szerintem ezzel nincs gond.
Nézd meg, hogy így is összesen 10 milliót fognak tudni szeptemberig gyártani. Ekkora keresletnél, ha működik is, sajnos az a 10 millió az kb. nulla.
(#22711) Lauda: A briteknél. Már múlthéten beoltottak néhány embert.
[ Szerkesztve ]
-
-
fatal`
titán
Én varrott maszkot használok, de van még pár sebészi is. Viszont én itthon vagyok, hetente/kéthetente 1x megyek ki vásárolni.
-
-
fatal`
titán
Budapesten elindult az autós koronavírus-tesztelés
PCR, magáncég, 27k
-
fatal`
titán
Jó lenne ha lenne valamilyen kezelés (pl. a tegnap említett franciák által működőnek vélt), akkor kicsit el lehetne engedni a gyeplőt legalább és az egészségügy is kevésbé terhelődnek.
Én mondjuk várnék még pár hetet ezzel a nyitással, mert különben felgyorsul a terjedés, mint a németeknél... -
fatal`
titán
válasz Ezekiell #23587 üzenetére
Kicsit pontosítsunk. A COVID betegség, az nem terjed. Terjedni a SARS-CoV-2 tud.
Na jó nem kötözködök, inkább itt egy link:
Koronavírusról biofizikus szemmel 2020. április 29-én
-
fatal`
titán
Az éttermek és a strandok kinyithatnak, Budapesten marad a korlátozás
Természetesen vidéken minden kinyithat, hiszen ott nem ellenzéki a polgármester Szánalmas banda. Vidékről gondolom senki nem jár Budapestre.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Ezekiell #23637 üzenetére
Logikus lenne, de amikor ilyen bullshitelés megy mellé, hogy "Elértük, hogy senki nem marad szükséges ellátás nélkül", akkor nem tudom komolyan venni az egészet.
Persze, elérték, mindenkit kib*tak a kórházból...
(#23644) ooloo: Valószínűleg influenzán estetek át (nálad esetleg bakteriális felülfertőződéssel). Tudtommal az orrfolyás nem tünete a covidnak.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Teszt nélkül úgysem lehet biztosan tudni. Én influenzától nagyon szarul még nem voltam, a tavalyit leszámítva. Mondjuk nekem az izületeim nem szoktak fájni. De olyan se volt még korábban, hogy egy napig csak mosdó miatt keljek ki az ágyból. De nagyon szarul tavaly is csak 1 napig voltam, másnap már jobb volt (bár nem tökéletes). Harmadnapra el is múlt az egész.
(#23670) radi8tor: Ez szerintem téves. Én pl. az általános megfázással, influenzával nem megyek orvoshoz, mert elmúlik (HO vagy szabi szokott lenni, még sosem voltam betegállományban, azt se tudom hogy működik ).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz #46372352 #23686 üzenetére
Ez így van. Nem a kijárási korlátozással van gondom. Hanem azzal, hogy máshol megszűntetik a tetőzés előtt (!). Mert az emberek nem mozognak a fővárosba és onnan ki, ugye? Csak a propaganda megy.
Vagy megbeszélték a vírussal, hogy az mostantól nem hagyja el a főváros határait?
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz t72killer #25393 üzenetére
Én augusztusban egy gyulladt foggal kezdtem a fogászatot. Sajnos elhanyagoltam a fogaim. Még egy bölcsességfog műtét van hátra, be is gyulladt márciusban körülötte az ínyem... Szerencsére ahova járok ott van ügyelet úgyhogy fogadtak és kezelték, le is ment a gyulladás róla azóta.
Ezért is írtam a példát, mert, akik ebbe a helyzetbe kerültek azt át tudom érezni, az intézkedés pedig nevetséges. Ráadásul az "állítsuk le a fogászati kezeléseket" közben elfelejtik, hogy bár nagyon ritka, de fogfájásba bele is lehet ám halni... Tudom, az nem mehet a covid halottakhoz a statisztikába így aztán senkit sem érdekel, ahogy a kórházból kirúgott többezer beteg sorsa se.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Véleményem szerint most jön elő az, hogy mindenhova a haverokat ültették és egy rakás hozzánemértő, dilletáns idióta próbálja kezelni a járványt... Vagy csak szétlopták az országot és nincs pénz semmire, még sebészi maszkra se...
Bocs, ha sok a politika töröljétek ezt a hsz-t, csak a kórházas történetek felbasznak.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Sok esze van az embereknek az már tuti.
-
fatal`
titán
Bár nem olvastam utána, de erősen csodálkoznék, ha -20 fokon fagyasztva sokáig túlélne a vírus. Ráadásul ha így is van, alacsony koncentrációban lehet jelen és ritkán tüdőzöd le a fagyasztott zöldséget. Ennyi erővel semmit se lehetne árulni, kenyeret se, hiszen a pék is lehet fertőzött. Inkább haljunk, akkor éhen...
-
fatal`
titán
válasz Ajándékok #25502 üzenetére
Igen tudtam. És ez most hogy jön ide? Vagy te letüdőzöd a zöldborsót? A gyomrodban nincs ace receptor amihez kapcsolódjon a vírus. Ráadásul megfőzöd a kaját.
Ez már tényleg rettegés kategória. Ha félsz tőle, ne vegyél fagyasztott terméket és problem solved. Ezért még nem kell betiltani őket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest