Új hozzászólás Aktív témák
-
Lamonso
kezdő
Szeretem ezt a Galaxy szériát, eddig nem csalódtam benne.
-
törölt tag
Bezzeg az s21Fe nem támogatott...
-
MODERÁTOR
Ên letöltöttem az A54-re a droid 14 frissítés után, de nem értem, mi ebben a nagy dolog?
Jó, alaposabban utánanézve, nem kamerázok annyit, hogy ezeket kihasználjam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
ouzosprite
csendes tag
válasz Viktor0610 #4 üzenetére
És hogy lehet a 14-et telepíteni A54-re? Én a beállítások menüben a szoftver adatainál azt látom, hogy "Android verziója 13".
-
azbest
félisten
ez egy 3rd party program nem? Úgy látom nem samsung készíti [link]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #4 üzenetére
A13. Még nem ért ide a 14-es frissítés. Tegnap indult el Észak Amerikában. De sehol nem láttam eddig hogy bekerült volna a támogatott telefonok listájára.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #8 üzenetére
Ez felett elsiklottam
-
GreatL
őstag
Egy Expert Rawot is felböföghetne már a samsung ezekre a telefonokra is.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
ujvendeg
tag
Áldott karácsonyt nagy létszámú szaktársi körnek. Az említett app - egy kis csili-vili - nem része a Goog Lock-nak. (Ha már írunk róla, illene utánanézni.) Tovább: haladó fokon kommunikál magyarul, és Galaxy Store nélkül, az internet vagy 150-200 oldaláról legálisan letölthető .apk fájl-kiterjesztéssel - amúgy semmi különös.... Van már hang-asszisztens is, talán a világba tolakodó módon szétharsogott nagy frissítés okán ezeket is bele lehetett volna simítani rendszerbe - és nem kapkodni, nem arra törekedni, ki frissít előbb, hanem mondjuk: ki frissít ténylegesen - mondom ezt szaktársamnak, nem ismételve őt, hanem megerősítve, és eltöprengve, így ünnep előtt: milyen különös is, amikor annyian kötik a hitüket a világ talán leggyorsabban avuló ipari termékéhez - most még "ragyog" az A54, látom a külföldi szaksajtóban is, de itt a küszöbön az A55 - piacra dobása után kit érdekel az A54??Békés ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen