-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corvin0716
tag
Üdv!
Bocs, ha rossz helyre írok, de a témaösszefoglalók alapján ez az egyetlen topik, ahol vezeték nélküli fejhallgatókról lehet kérdezni. Szüleimnek szeretnék venni egy Samsung 6100-as tévéhez vezetéknélküli fejhallgatót, hogy ha egyikük még tévézni akar, akkor ne zavarja a mellette alvót. Árkategóriában 15 ezerig tudok elmenni (max. 20), értelemszerűen nem zenehallgatásra kell, csak hogy a tv élvezhetőlegyen vele, illetve ami szempont, hogy lehetőleg minél kevesebb zajt adjon a külvilág felé.
Minden tanácsot köszönök, akár átirányítást is a megfelelő topikba is.
Szerk.: Ja igen, azt kifelejtettem, hogy relatíve erős alapzajjal bíró modellek alapból kiesnek.
[ Szerkesztve ]
-
Corvin0716
tag
Sziasztok!
Xonar dgx-hez szeretnék fejhallgatót venni. A HyperX Cloud, Siberia V2/V3 között vacillálok. Az olvasott tesztek és vélemények alapján inkább a Cloud felé húzok, ami kinézetre is jobban tetszik, s pár ezerrel olcsóbb is, mint a V3. DE! Egyrészt elriaszt a 60 ohmos impedanciája, másrészt a V2-nél min. egy 10 ezerrel többe kerül, és nem tudom megéri-e a különbözetet. Ha van itt olyan, aki már mindkettőnek (háromnak) birtokosa volt és megosztaná tapasztalatait, vagy csak simán hasznos tanácsot tud adni, azt nagyon megköszönném.
Köszi előre is.
-
Corvin0716
tag
És alacsony hangerőn nem teljesít rosszabbul, mint a Siberia? Most lehet hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy magasabb impedancia megfelelő áramellátás esetén is azt jelenti, hogy jól fel kell tekerni, hogy igazán szépen szóljon. Én meg nem vagyok az a csutkára tekerős típus, sőt....
-
Corvin0716
tag
Értem. Akkor majd még megálmodom, hogy V2 vagy Cloud, de valószínűleg Cloud lesz belőle.
Mindkettőtöknek köszönet a segítségért!
-
Corvin0716
tag
Ha valakit érdekel: HyperX Cloud 2 kb. 21500 Ft-ért rendelhető (kiszállítással együtt) a német amazonról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest