- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
válasz KisTücsök #4368 üzenetére
Amúgy azt én is szerettem volna kérdezni, hogy csak a Wireless-e a különbség a kettő közt, vagy a hangzásban is van. Nem, nem valós 7.1, csak virtuális.
(#4366) KisTücsök: Sajnos már csak a bomladozó fülpárnájú maradt, mert a másikat, amelyiket épp említetted ma fogja idehozni házhoz az eladó.
A man's got to do what a man's got to do.
-
MarcZ
senior tag
válasz KisTücsök #4371 üzenetére
Igen, már átvettem, épp a fejemen van, szóval azért nem válaszolt akkor. Egyébként nagyon szép hangja van, nagyon "igényes", hogy így fogalmazzak, első 7.1 headsetem, előtte egy Razer Carcharias-om volt, ami ugye sztereó, de nem hozta az általam elvárt "háromkígyós" minőséget, így kénytelen voltam cserélni, eddig azt tudom mondani nagyon is megérte.
-
MarcZ
senior tag
válasz KisTücsök #4374 üzenetére
Nem kérdés, hogy G35.
Amúgy kérdés. Ennyire jók tényleg ezek a szibériák, hogy így fel vannak fújva? Nem újdonság nekem sem, hogy ott van minden LAN-on, meg nincs olyan ember, akinek ne lenne, de szerintem elérkezettnek érzem az időt, hogy megkérdezzem. Tényleg jók-e?
-
MarcZ
senior tag
válasz KisTücsök #4390 üzenetére
Nos, meg fogsz lepődni, de játékok terén még csak GTA IV-el és CoD4-el próbáltam, mert jelenleg ez a kettő, amivel játszom, de amint kijön egy új játék, ami piszkálja a fantáziámat kipróbálom, de most már a G35-el. Nagyon sok zenét hallgatok mindig, nem volt ez másképp most a napokban sem, a Carcharias-hoz képest azt vettem észre, hogy sokkal jobb a G35 basszusa, és nagyon szép a hangzása is. A 7.1 meg egyszerűen hihetetlen, lehet nekem csak azért ilyen furcsa, mert én még soha az éltben nem tapasztaltam, de nagyon jó, bár zenehallgatáshoz marad a 2.0, mert a 7.1 picit doboz hangú, amint játékra váltok, ugyanúgy váltok 7.1-re is. Nagyon tiszta a 7.1, jól lehet vele hallani mindent, nekem igen valóságszerű volt, bár én sztereóval is elég jól hallottam, jobb nem leszel vele, inkább azt fogod érezni, hogy valóságosabbak a hangok, de én valahogy ugyanúgy hallok vele, mint a Stereóval, de ettől függetlenül megérte a csere. Szerintem nem bánod meg, ha megveszed, nagyon minőségi termék, különösen ajánlott, viszont nem annyira kényelmes, mint a Carcharias, az egy nagyon kényelmes fejes volt, ez is az, de nekem a Carcharias valahogy "biztonságosabban" éreztem a fejemen.
(#4391) jaffa 2843: Én is így vagyok vele mellesleg, nagy részt zenélek, de sokat játszom is mellette, de valahogy a G35-el most úgy érzem, hogy zenébe már ennél szebb nem lehet, pedig tudom, hogy lehet, számomra picit nehéz elhinni, lehet azért, mert nekem még nem voltak komoly audioeszközeim.
Visszatérve a Szibériás ügyhöz. Van olyan, akinek volt már G35-je és USB-s Szibériája is? Ha igen, kérem jelentkezzen, nagyon jó volna, ha tudnék egy-két kérdést kérdezni, nagyon piszkál, hogy miért van ez a "szibéria hájp". Mellesleg már úgy vagyok vele, hogy annyi van belőle minden LAN-on, hogy ha két csapat játszik egymás ellen, akkor már a hallásnak alig van értelme, mert mind a 2 csapat 99%-ban szibériát használ.
-
-
sketchifun
senior tag
válasz KisTücsök #4408 üzenetére
Annyira audiofil nem vagyok, hogy igazán érzékeny legyek rá. Csupán beleuntam. Volt egy régi AKG fülesem, aminek meg nem mondom a típusát. Régi volt. Bő 5 évig használtam, elégedetten, és konkrétan le se cseréltem volna, ha nem hal be.
Ezek után jöttek az olcsóbb, Tescós és hasonló fejhallgatók, és most ott tartok, hogy egy kis mezei Mini-Hifi adja a hangot, mert elegem lett abból, hogy két hetente fülest vegyek. Igazából már vagy 3 hónapja így használom, és a sok kis ócska fülesre szánt pénz most jött össze.
Ez a G35-ös Logitech tetszik, nem annyira hivalkodó, de mégis elegáns. De mivel az írásodból azt vettem ki, egy ilyen tulajdonosa vagy, felteszem a kérdést. A bal oldalon mi az sok gomb?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
freelanced
addikt
válasz KisTücsök #4451 üzenetére
Főleg játszani fogok az az elsődleges célpont!
Mikrofont veszek mellé úgy jó lesz nekem...
Ajánljatok valamit ami jó játékra ennyi
Nekem mind1, hogy térhangzású-e ha nem túl jó benne a térhangzás jó a sima is...
Mit szóltok pl. a Steel Series Siberia-hoz? 16k-ért tudnák venni újonnan!
Szerkesztés:
MarczHol keressek mert itt ph-n nem adott ki szinte semmit...
Akkor linkeljetek párat vagy mondjatok oldalt...
Nem bánnám ha kifognék egy garisat...[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
frankoo
csendes tag
válasz KisTücsök #4442 üzenetére
A G35 tényleg jó kis fejes és a térhangzása is jó. Ugyanakkor ennél többet tud egy akármilyen 10ezer forintos Pioneer, AKG, Sennh... stb. fejes minimum 40mm-es hangszóróval és egy Asus Xonar DG hangkari. A térhangzás kevésbé fejhallgató sokkal inkább hangkártya függő továbbá jel függő. És persze az agy, ami a munkát elvégzi. Itt egy kis ízelítő:
Mindenki próbálja ki (aki még nem tette) egy sima stereo fejhallgatóval és meg fogtok lepődni...
Egyébként a G35 szerintem is majdnem megér 15-öt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest