-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok! Ha f�lteszem ide az eredm�nyem, �s megfelel a felt�teleknek, akkor automatikusan f�lker�l a list�ra?
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
Tökmindegy, mert úgy látom, ennek a rendszernek semmilyen kép nem megfelelő, már 26 kb-ra letornásztam, de akkor se hajlandó elfogadni
-
B4l!nt
aktív tag
válasz Taifa Díaz #3552 üzenetére
ne ide tedd a képet hanem egy képfeltöltős oldalra Pl.: [link] vagy [link]
Ha megvan akkor az oldal címét linkeld be ide.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
-
klinga80
csendes tag
-
Alister71
nagyúr
válasz Taifa Díaz #3557 üzenetére
De ha már 3db M.A.N.-ra való képfeltöltőt belinkeltünk neked, akkor hol is az a Vantage eredmény?
Alister from Hell
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Alister71 #3560 üzenetére
Na, szóval: [link]
és: [link]
Az első alapórajelekkel készült, a második az overclocked cucc, természetesen PhysX nélkül mind2. Konfig: E7300 3,3 GHz - bár a CPU-Z kevesebbet mutat, de ez mindig 6-os szorzóval számol nekem, de valójában 10x333 -, vga Gigabyte 9800GT Zalman hűtővel, mem 2 + 1 GB Kingmax 800 MHz-en, mert a P31-es alaplap chipset limitációja nem engedi 1066-on menni. Remélem, hivatalos lesz így, bár a kategóriájában csak az ötödik helyre jó. Egyelőre De fejlődök!Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Kommy
veterán
Milyen időközönként szokott frissülni a lista, mert január 18-adikát készítettem eredményt de nem került még be a listára
(#3336) , vagy valami gond van az eredménnyel? -
taxi
aktív tag
Akkor várunk türelmesen az új tuning eredményekkel.(folyékony nitrogén bekészítve)Majd ha Brumi előkerül,újból visszajövünk.
Hakuna matata
-
KaYaK
tag
Egy kis javítás: 17094pont
élni és élni hagyni...
-
SzlobiG
félisten
Újra itt immár I7-el: 18461
-
Taifa Díaz
őstag
Én a "középkategóriában" alkottam vala ezt a pontszámot [link]
Nemigen lehet többet kihozni ebből a cuccból, örülök, hogy még utána is működik rendesenLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
törölt tag
válasz Taifa Díaz #3571 üzenetére
Úristen, mit csináltál ezzel a képpel? Paint2win, mi?
Egyik ablak minősége rosszabb, mint a másiké -
törölt tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz Taifa Díaz #3571 üzenetére
Úristenem.
Látszik, hogy jártas vagy a témában, ha még nem jöttél rá, hogy a CPUZ miért számol 6-os szorzóval
Ja, és nem te pampogtál múltkor a HD4670 topicban, hogy az a bizonyos nem említett(így írtad) nV karid simán lenyomja azt? Jah, csak kb. 2x annyiba kerül, az említett ati nagytestvére meg simán lealázza, és még 10-15k-val olcsóbb is...[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Alister71
nagyúr
válasz #97544192 #3575 üzenetére
Aha. Az átlátszó ablakok a cpu-z nél tényleg furák, mert az átlátszóság alatt más háttér volt.
A jobb felső cpu-z ablak teteje fehér háttéren van, a kékes szegély alatt mégis van valami színes dolog. Azon felül minden ablak kinagyítva sarkas, pedig kerekített ablakok.Alister from Hell
-
subaruwrc
félisten
elfolglalnám az első helyet
tuning 1 gpu 2. kategória -
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #3580 üzenetére
kúikszeee... vakon félkézzel is szép eredmény!
időközben az enyém lett a legjobb Q9550 a pH!-n ill. nem az enyém.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #3582 üzenetére
17.3 fok van kinnt... neki se állok viszont 4250MHz@1.344V-on prime stabil 500x8,5
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Taifa Díaz
őstag
válasz CHIPman #3577 üzenetére
Nem lehet mindenki akkora informatikai ász, mint TE Az ATi nagytestvér meg akkor se kéne, ha 30-35 k-val olcsóbb lenne. Szeretem, ha egy kártyát egyszerűen csak beteszek a gépbe, feltelepítem rá a legújabb drivert és a PhysX-ot, és már játszom is
-
ADAM1337
nagyúr
érdekes nekem bugzik mint az állat.
alapórajelen a kép villodzik.
nem vágom. -
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #3586 üzenetére
én is két helyen vagyok első.. G80 GTS..és a Gt200 kellene valami Vantage is... de nincsen helyem hova húzzak egy Vistát vagy win7-et
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zsubi
őstag
válasz subaruwrc #3580 üzenetére
Ha minden jól össze jön akkor egy kicsit megszorongatlak az E8500-al meg egy HD4870-el Azért annyira nem, a QX-el nem tudok sajnos versenybe szállni de azért remélem a 9k-t sikerül átlépni Csak haver lelkemre kötötte a kártyáját hogy vigyázzak rá, de azért kapni fog egy kis Vmod-ot
-
titán
Nekem mindig leáll ez a sz@r vantage. Ban hogy a feature teszteknél, néha meg a calico után. Egyszer kiírt valamit a progi, de sajna nem fotóztam le. Mi lehet a gondja?
Minden alapon, 64 bites vista, befrissítve, 180.48-as driver.
[ Szerkesztve ]
-
HarryPotter
őstag
update: immár "masszívan" 9K fölött: [link]
Brumi: kérek szépen egy frissítést, előre is:my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
titán
Még nem, köszi a tippet!
Ez lesz a megoldás. Fent van a futuremark oldalán is, hogy:
Q: I get a "C++ Runtime Error" when trying to execute 3DMark Vantage. What's wrong? A: This error usually shows up if you try to run 3DMark Vantage with a non-DX10 compliant graphics card. Please make sure that you have a fully DirectX10 compliant graphics card (capable of ShaderModel 4.0+) in your system. You can view a complete list of supported graphics card here.
Update: Please download the new hotfix 1.0.1 for 3DMark Vantage as it should correct this issue. Download hotfix 1.0.1[ Szerkesztve ]
-
titán
Alapórajeles eredmény: 11736 pont
Mindjárt jövök a tuningossal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest