Új hozzászólás Aktív témák

  • krx21

    nagyúr

    Egy igen érdekes történet, ajánlom mindenki figyelmébe:
    Ma visszavitték a 65X8509C-t, úgy döntöttem, miután körbenéztem a piacon, hogy lemondok a triluminos-ról...És a 4K sem kell... (Az összes X850C tartalomtól függően, bevilágításos jellegű hibát mutat a széleken...)
    Már tegnap megtekintettem egy 65W859C-t a szalonban és nem produkálta a jelenséget, mint a 65X850C-k...
    Az elszállítással együtt a 65W859C-t hozták is... Miután beüzemeltem és elmentek a Sonyis kollégák, gyorsan néztem egy feketét, végre lehúzott redőnnyel... Azt hittem frászt kapok!!! :W Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, komolyan, szinte belesápadtam a látványba ami fogadott!!! Középen egy gigantikus nagy bevílágítás jellegű folt fogadott!!! Nem értettem, ez olyan durva, hogy a boltban is ki kellett volna szúrnom... Ennyire sz*arok a 2015-ös tv-k??? Vagy már arra is gondoltam kínomban, hogy mivel problémáztam, direkt kaptam egy foltost, nesze akkor nézd ezt... Ki voltam nagyon... Pörgött az agyam, vissza csomagoljam? Már hülyének fognak nézni... Nézegettem a foltot, jobbról, balról, iszonyat durva és nagy volt...... Pont középen.... :Y
    Egyszer csak támadt egy ötletem, a fotelben lévő törölközőt felkaptam és finoman elkezdtem törölgetni, az amúgy teljesen tiszta képernyőt. És láss csodát, mintha csak egy trükk lett volna a folt eltűnt, mintha csak egy táblát töröltem volna le.
    Gyerekek egy szikla esett le a szívemről! Nagyon hasznos tapasztalat, ajánlom mindenki figyelmébe!!! A magyarázata minden bizonnyal az, hogy a képernyő elektrosztatikusan feltöltődött a körülötte lévő nejlontól, vagy az ágyon lévő lepedőtől, (szerelés közben azon hasalt a tv...)
    Na ez durva volt!!!
    A tv-nek azóta is foltmentes szép feketéje van.... :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák